ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Βραυρώνα: Τι δείχνουν τα τραύματα του βρέφους που πέταξαν οι γονείς του στα σκουπίδια – Τα σενάρια που εξετάζονται (vid)

Νέες αποκαλύψεις για το μωρό το οποίο πέταξαν οι γονείς του στα σκουπίδια – Χτυπήματα πριν και μετά τον θάνατό του διαπιστώθηκε ότι είχε δεχτεί το μωρό που πέταξαν οι γονείς του στα σκουπίδια

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φώς αναφορικά με την υποθεση του νεογέννητου βρέφους, που κατέληξε στα σκουπίδια κλεισμένο μέσα σε μια σακούλα από τα χέρια του πατέρα του, στη Βραυρώνα.

Όπως αποκάλυψε στο Mega ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, το μωρό είχε γεννηθεί ζωντανό. 

Σε αντίθεση με τα όσα έλεγαν οι γονείς του, που πλέον βρίσκονται ενώπιον της Δικαιοσύνης, κόντρα σε όλα όσα υποστήριζαν από την πρώτη στιγμή άτομα από το περιβάλλον τους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, το βρέφος πέθανε τα πρώτα λεπτά της ζωής του.

Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις αναμένεται να δώσουν απάντηση και στο πιο βασανιστικό ερώτημα. Αν το βρέφος ήταν ζωντανό, όταν ο πατέρας του, το πέταξε σε αυτούς τους κάδους έξω από το ξενοδοχείο και πέθανε στη συνέχεια, κλεισμένο στη σακούλα.

Τι φανερώνουν τα χτυπήματα

Όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης, πρόκειται και επίσημα πλέον για δολοφονία. Το παιδί φέρει προθανάτια αλλά και μεταθανάτια χτυπήματα. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να χτυπήθηκε από τους γονείς μέχρι να πεθάνει και στη συνέχεια, το πέταξαν στη σακούλα.

Ένα άλλο σενάριο που εξετάζεται είναι να το έχουν βάλει ζωντανό στην σακούλα και από τα χτυπήματα του κάδου να έχασε τη ζωή του.

Αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις ώστε να προσδιορισθεί η αιτία θανάτου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button