ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την ΑΕΚ στη Λεωφόρo (1-2)

Η ΑΕΚ έχοντας πρωταγωνιστή τον Στίβεν Τσούμπερ  ο οποίος είχε μια ασίστ και ένα γκολ και εκτελεστή τον Πινέδα επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού και πέτυχε μια μεγάλη νίκη στη Λεωφόρο με τον αέρα της περσινής πρωταθλήτριας.

Ο Παναθηναϊκός είχε καταφέρει να πάρει προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 10′ με ένα εκπληκτικό γκολ του Τζούριτσιτς αλλά το τριφύλλι ήταν καλό στην αναμέτρηση της Λεωφόρο μόνο στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα.

Εν συνεχεία η εικόνα της αναμέτρησης έγειρε υπέρ της ΑΕΚ που έφτιαξε φάσεις, απείλησε κυρίως με τον Γκαρσία και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Τσούμπερ στο 36′ και έφτασε στην ολική ανατροπή στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 68′ του αγώνα.

Προς το τέλος του αγώνα οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή για να πετύχουν ένα ακόμη γκολ. Αρχικά η ΑΕΚ στο 86′ θα μπορούσε να φτάσει σε τρίτο γκολ όταν ο Αραούχο είδε υπέροχα τον Ελίασον του έκανε μια βαθιά μπαλιά αλλά ο εξτρέμ της Ένωσης υπό την πίεση του Μπρινιόλι αστόχησε.

Δύο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο 2-2 όταν ο Ιωαννίδης κατέβασε όμορφα τη μπάλα με τον Σπόραρ που είχε περάσει στο ματς για να παίξει δίδυμο με τον Έλληνα φορ να κάνει το σουτ αλλά ήταν άστοχος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον (4′ Γεντβάι), Χουάνκαρ (79′ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ (71′ Αράο), Βιλένα, Τζούριτσιτς (71′ Παλάσιος), Μαντσίνι (78′ Σπόραρ), Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Κάλενς (59′ Σιμάνσκι), Μοχαμάντι (76′ Μάνταλος), Γαλανόπουλος (64′ Πισάρο), Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς (63′ Γιόνσον), Τσούμπερ, Γκαρσία (75′ Αρούχο).

Πηγή: sport24

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button