ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Αμετανόητος 44χρονος «ποντικός» στον Βόλο – Μπαινοβγαίνει στα κρατητήρια για τροχαία και κλοπές

Ένας 44χρονος συνελήφθη την προχθές Τετάρτη για έξι περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στον Βόλο και στην ευρύτερη περιοχή και πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που συνελήφθη στις 26 Αυγούστου να οδηγεί κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο . Είχε αρνηθεί να σταματήσει σε σήμα των αστυνομικών και «καρφώθηκε» στην πόρτα μιας επιχείρησης.

Μόλις αφέθηκε ελεύθερος από το τροχαιο που είχε προκαλέσει συνέχισε τις κλοπές και συνελήφθη ξανά . Κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 01-08-2023 έως 29-08-2023, διέπραξε τέσσερις ακόμη περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένες και σε απόπειρα, σε μίνι μάρκετ, πρακτορείο ΟΠΑΠ, περίπτερο και σπίτι, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.350 €, εισιτήρια ΚΤΕΛ και πέντε κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσικλέτα, την όποια, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει την 27-08-2023 από σημείο της πόλης.

Η αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα και το αλυσοπρίονο αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους.
Σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με ποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού, βάρους 2,09 γραμμαρίων, ένα κράνος και ένα αλυσοπρίονο, το οποίο όπως εξακριβώθηκε, είχε αφαιρέσει ο δράστης κατά το χρονικό διάστημα από 8-6-2023 έως 8-7-2023 από υπόγειο οικίας, ιδιοκτησίας 72χρονου.

Πηγή: gegonota.news 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button