Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Ζωντάνεψε το μουσικό παραμύθι «Ο Καρυοθραύστης» στη Χαλκίδα

Με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου και των μικρών φίλων, ζωντάνεψε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου το διάσημο μουσικό παραμύθι του Τσαϊκόφσκι «Ο Καρυοθραύστης», στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, από την Αριστοτέλειο Ορχήστρα υπό την μουσική διεύθυνση της μαέστρου Βάνας Παπαϊωάννου, που μέσα από τον θαυμαστό κόσμο της μουσικής, της έκφρασης και του ταλέντου μας οδήγησαν σε ένα ταξίδι στο όνειρο.

Πολύχρωμες ψηφιακές προβολές επί της οθόνης, μικρές μπαλαρίνες επί σκηνής, τρεις αφηγητές και η μουσική του Τσαϊκόφσκι μας ταξίδεψαν στο μαγικό κόσμο της κλασικής μουσικής και της ευαισθησίας.

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο Εντενταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλους για θέματα τουρισμού, αθλητισμού και εθελοντισμού κος Ηλίας Μπουρμάς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων κα Δήμητρα Σακελλαράκη και η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. κα Αναστασία Ψυχογυιού – Μακαρώνα.

Ευχαριστίες στην μαέστρο Βάνα Παπαϊωάννου που έφερε πολιτισμό, φώς, μέσα από την μουσική και το ταλέντο της, την Αριστοτέλειο ορχήστρα και όλους τους συντελεστές της παράστασης.

Επιπλέον, στον Ερυθρό Σταυρό, τους Εθελοντές αλληλέγγυους ανθρώπους.

The post Ζωντάνεψε το μουσικό παραμύθι «Ο Καρυοθραύστης» στη Χαλκίδα appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button