Ανατολική Μακεδονία και ΘράκηΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του «Τόπου της Ζωής μας»: Ξεκινάει και επίσημα η «κούρσα» για τον Δήμο Καβάλας [φωτογραφίες]

Και επίσημα ξεκίνησε ο «αγώνας δρόμου» για τις κάλπες του Οκτωβρίου, με τον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής μας» να πραγματοποιεί τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου και τον επικεφαλής του και υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας, Μάκη Παπαδόπουλο να στέλνει μήνυμα νίκης στη «μάχη» για τον δημαρχιακό θώκο της Καβάλας.

Η ανακοίνωση του «Τόπου της Ζωής μας»

Πρώτοι στο κλείσιμο του συνδυασμού, πρώτοι σε υποψήφιους, πρώτοι κόβουμε το νήμα στις δημοτικές εκλογές! Το πολιτικό τοπίο είναι πλέον καθαρό για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Είμαστε οι ΠΡΩΤΟΙ που καταθέσαμε ηλεκτρονικά τον συνδυασμό μας στο σύστημα του Υπουργείου Εσωτερικών. Είμαστε οι ΠΡΩΤΟΙ που έχουμε ένα πλήρως συμπληρωμένο ψηφοδέλτιο, σε Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Καβάλας και Φιλίππων και στο 100% των 14 Κοινοτήτων όλου του Δήμου Καβάλας. Είμαστε οι ΠΡΩΤΟΙ σε αριθμό υποψηφίων συμβούλων, τερματίζοντας με 208 υποψηφίους και ξεπερνώντας ακόμη και την παράταξη της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου Καβάλας.

Η προσέλευση του κόσμου στη χθεσινή εκδήλωση για τη λειτουργία του εκλογικού μας κέντρου έδωσε ήδη το μήνυμα: Θα είμαστε και οι ΠΡΩΤΟΙ που «θα κόψουμε το νήμα» στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου!

Θέλω να ευχαριστήσω τους 500 περίπου συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην χθεσινή εκδήλωση. «Ζωντανή» η πόλη της Καβάλας 365 ημέρες τον χρόνο!

Έχουμε κάνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια όλα τα αυτά χρόνια και είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που έχουμε φτιάξει μία παράταξη με άξιους και σημαντικούς ανθρώπους, ικανούς και έμπειρους.

Είμαστε μία δεμένη ομάδα, ικανή και έτοιμη να αναλάβει τις τύχες αυτού του τόπου. Με τη δική μας ομάδα και τη δική σας εμπιστοσύνη «γυρίζουμε σελίδα»! Πάμε την Καβάλα και τους Φιλίππους εκεί που αξίζουν: ΨΗΛΑ!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button