Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Διάθεση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στη Θεσσαλία από την Ένωση Στρατιωτικών Κοζάνης

 

Για την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι έννοιες συνυφασμένες με την ταυτότητά της. Για το λόγο αυτό, η κοινωνική προσφορά βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της, με στόχο να συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών της , που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και έχουν ανάγκη από έμπρακτη βοήθεια και υποστήριξη.
Στο πλαίσιο αυτό, την αλληλεγγύη της εξέφρασε η Ένωση Στρατιωτικών Κοζάνης προς τους πληγέντες συνάνθρωπους – συνάδελφους στις πληγείσες περιοχές του Θεσσαλικού κάμπου , οι οποίοι υπέστησαν ανυπολόγιστές και σε πολλές των περιπτώσεων ανεπανόρθωτες καταστροφές από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel και τα απόνερα που άφησε στο πέρασμα της.
Με αψεγάδιαστη συνεργασία με την Ένωση Στρατιωτικών Θεσσαλονίκης και Κιλκίς προέβησαν στην συγκέντρωση και διάθεση σημαντικής ποσότητας τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, ρουχισμού και φαρμακευτικού υλικού.
Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια υπήρξαν τα μέλη της Ένωσης τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους.
Η αλληλεγγύη σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουν οι συνάνθρωποι μας στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας αποτελεί ηθική υποχρέωση όλων μας.
Τέλος η Ένωση Στρατιωτικών Κοζάνης κατέθεσε ένα χρηματικό ποσό σε λογαριασμό του ταμείου αρωγής προς τους πλημμυροπαθείς συνάδελφους μας , το οποίο συστήθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Σιδέρης Βότσης

Ο Γεν. Γραμματέας Θεοχάρης Κων/νος


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button