ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Συνεχίζουν στην επόμενη φάση Ηράκλειο ΟΑΑ και Ανδρογέας

Μπάσκετ

Συνεχίζουν στην επόμενη φάση Ηράκλειο ΟΑΑ και Ανδρογέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πραγματοποίησαν Ηράκλειο ΟΑΑ και Ανδρογέας στην β΄φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων και Νεανίδων αντίστοιχα, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Νέας Αλικαρνασσσού. 
Τα αγόρια του Γιώργου Μακράκη μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Έσπερου Κω (72-62), νίκησαν και τον Α.Ο. Πάρου με 87-52 και πήραν το εισιτήριο πρόκρισης από τον 5ο όμιλο για τον μονό αγώνα που οδηγεί στο Final-8 του Πανελληνίου. Αντίπαλος του Ηρακλείου από τον 6ο όμιλο θα είναι ο Β.Α.Ο.Λ. Χίου ή ο Ήφαιστος Λήμνου. Αναλυτικά, η τελική βαθμολογία στον 5ο όμιλο της προκριματικής φάσης: 1.Ο.Α.Α. Ηράκλειο 4 (2-0) , 2..Έσπερος Κω 3 (1-1) , 3.Α.Ο. Πάρου  2 (0-2).    

 

Ανδρογέας ομάδα Νεανίδων

Σε ότι αφορά τα κορίτσια του Ανδρογέα, μετά τη νίκη επί της Ένωσης Αττάλου Καλύμνου (61-38), κέρδισαν και τον Α.Ο. Πάρου με 72-51 για τον 5ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τον μονό αγώνα που οδηγεί στο F-8. Οι αθλήτριες του Γιάννη Βισκαδουράκη είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους από το βόρειο Αιγαίο. Η τελική βαθμολογία:1.Ανδρογέας Ηρακλείου 4 (2-0) , 2.Ε.Α. Καλύμνου 3 (1-1), 3.Α.Ο. Πάρου  2 (0-2) .    

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button