ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ανακοίνωση υποψηφίων στον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας»

Συνεχίζει να ανακοινώνει εκείνους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης

 

Στο δρόμο προς τις κάλπες του Οκτωβρίου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης συνεχίζει να ανακοινώνει εκείνους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας».

 Ακολουθούν οι υποψήφιοι και οι δηλώσεις τους:

Σωτήρης Καταρτζόγλου – Επιχειρηματίας

«Η τιμή που μου έκανε ο κ. Καραμαλάκης να είμαι στο ψηφοδέλτιο του με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» είναι μεγάλη και την αποδέχθηκα με χαρά. Θέλω να συμβάλω στην ανάπτυξη και την πρόοδο της πόλης μας, να συνεργαστώ με όλους τους φορείς για το κοινό καλό. Πιστεύω ότι ο συνδυασμός «Ηράκλειο, η Πόλη μας» έχει το όραμα, το πρόγραμμα και τους ανθρώπους που μπορούν να φέρουν αλλαγή και να βελτιώσουν τη ζωή όλων μας. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά στον Δήμο Ηρακλείου, για 9 χρόνια μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τις ανάγκες και τις προκλήσεις της πόλης μας. Έχω αποκτήσει την γνώση και την εμπειρία που απαιτούνται για να συνεισφέρω ενεργά στην ανάπτυξη αλλά και στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως πολίτες. Θέλω να δουλέψω μαζί σας για να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη».

Ειρήνη (Ρενάτα) Κυπριωτάκη – Ιδιωτική Υπάλληλος

Με μεγάλη μου χαρά και τιμή συμμετέχω στην δυναμική ομάδα του κ. Καραμαλάκη ως υποψήφια στο 2 διαμέρισμα της πόλεως μας. Το ήθος και η αποτελεσματικότητα του κ. Καραμαλάκη είναι γνωστά σε όλους μας αλλά μιλώντας μαζί του διαπίστωσα κάτι σημαντικό ..ξέρει να ακούει ..να αντιλαμβάνεται και να προτείνει λύσεις. Εδώ λοιπόν ανήκω, σε αυτήν την ομάδα εγώ που είμαι γέννημα θρέμμα Πόρου ,που πήγα σχολείο στη πόλη μου ,που τελείωσα το λύκειο στον Κατσαμπά, που έπαιξα παιχνίδια στα στενά της Χρυσοπηγής ,που πήγα εκδρομή στου Παπατιτου το μετοχή ,εγώ που έχω στις Πατέλες τους συγγενείς και φίλους ,και μεγαλώνω εδώ την οικογένεια μου! Είμαι 53 ετών, σύζυγος συνταξιούχου ιατρικού επισκέπτη και μητέρα 2 παιδιών. Εργαζόμουν ως ιδιωτική υπάλληλος για αρκετά χρόνια προϊσταμένη πωλήσεων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και συνεχίζω να εργάζομαι ως sales manager στην εταιρεία εμπορίας ελαιολάδου και παραδοσιακών προϊόντων Grelia store. Είμαι ενεργό μέλος στον Παγκρήτιο σύλλογο νεανικού διαβήτη και αγωνίζομαι και θα αγωνίζομαι καθημερινά για μια καλύτερη ποιοτικότερη καθημερινότητα των παιδιών μας ,την καλύτερη λειτουργικότητα της γειτονιάς μας ,διότι όλοι μπορούμε αρκεί να το θελήσουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας. Πώς λοιπόν γνωρίζοντας πόσο παραμελημένη είναι η περιοχή μου να παραμένω άπραγη; Σας ευχαριστώ από καρδιάς κύριε Καραμαλακη για αυτή την ευκαιρία, την δυνατότητα που μου δώσατε να μοιραστώ το όραμα σας για το Ηράκλειο, την πόλη μας!»

re

Λίλα Αναγνωστάκη – Τζωρτζακάκη 

«Είμαι στην αγορά της πόλης του Ηρακλείου 40 χρόνια, ως ελεύθερος επαγγελματίας και έχω μια μεγάλη υποχρέωση στην πόλη μας και στους κατοίκους της που τόσα χρόνια με στήριξαν στην επαγγελματική μου καριέρα. Τους οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ και με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω για μια πόλη καθαρή και ανθρώπινη. Την ευκαιρία αυτή την είδα στο πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου Μιχάλη Καραμαλάκη, ενός ανθρώπου που γνωρίζω το ήθος του, τις αξίες του, τις οργανωτικές και διοικητικές του ικανότητες και τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνει να είμαι στο ψηφοδέλτιό του. Καλή επιτυχία σε εσένα Μιχάλη και σε όλους μας».

tz

Κατερίνα Τσικνάκη – Αρχιτέκτονας Εσωτερικών χώρων, Εκπαιδευτής Γενικής και Ειδικής Αγωγής 

Tsiknaki

«Αποφάσισα και εγώ να μπω στη σπουδαία ομάδα του Μιχάλη Καραμαλάκη, είμαι σίγουρη θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του γιατί αγαπά πολύ την πόλη του, νοιάζεται για τους συμπολίτες του και θέλει να προχωρά με ηθική και όραμα. Σε όλα τα σκαλοπάτια της ζωής του, έκανε την διαφορά, δούλεψε σκληρά και σε δύσκολες καταστάσεις. Εύχομαι καλή δύναμη στη προσπάθεια του και ο κόσμος να τον ανταμείψει. Είμαι πρόθυμη να τον βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να αλλάξουμε και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών της πόλης που αγαπάμε. Γέννημα θρέμμα του Μασταμπά γνωρίζω τις αδυναμίες αλλά και την δυναμικότητα του. Λόγο του επαγγέλματος μου είμαι έτοιμη να σχεδιάσουμε το νέο “αύριο” στις γειτονιές του Ηρακλείου. Πάμε μαζί, πάμε δυναμικά για το Ηράκλειο που όλοι αγαπάμε».

Ελένη Αγαπάκη – Συνταξιούχος Ξενοδοχοϋπάλληλος

«Ο κ. Καραμαλάκης είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και δέχθηκα με μεγάλη προθυμία την πρόταση που μου έκανε να είμαι υποψήφια. Θα προσπαθήσουμε για το καλό του Ηρακλείου».

agapaki

Νίκος Γιαννακάκης – Απόφοιτος Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης, Αγρότης

«Εκτιμώ βαθύτατα τον κ. Καραμαλάκη γι αυτό επέλεξα να ενταχθώ στον συνδυασμό του. Θέλω πολύ να βοηθήσω τον τόπο μου και τους συντοπίτες μου».

Giannakakis

Kαλλιόπη (Πόπη) Βαρθολόμου – Επιχειρηματίας

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή δέχθηκα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας» του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη, πιστεύοντας σε έναν άνθρωπο με αρχές και όραμα για μια σύγχρονη, λειτουργική και καθαρή πόλη, δίνοντας λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε περιοχή του Ηρακλείου».

 

V

Μαριέφη Τομάζου – Ιδιωτικός Υπάλληλος, Φοιτήτρια Τμ. Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.

«Είναι μία ευκαιρία να βοηθήσω συντεταγμένα τον τόπο μου. Η νέα γενιά στην πρώτη γραμμή για ένα  σύγχρονο, δημιουργικό Δήμο που θα βελτιώνει την καθημερινότητα των δημοτών του. Έναν δήμο που θα στηρίζει επιτέλους τα παιδιά του.
Όλοι μαζί έχουμε χρέος  να συνδιαμορφώσουμε το Ηράκλειο, την πόλη μας όπως την ονειρευόμαστε ! Μια πόλη πρότυπο!»

t

Mιχάλης Λιναρδάκης – Επαγγελματίας Οδηγός

«Αποφάσισα να συστρατευτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Μιχάλη Καραμαλάκη γιατί, λόγω της πολυετούς γνωριμίας μας, τον σέβομαι, τον εκτιμώ, τον εμπιστεύομαι και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για τους δημότες και την πόλη του Ηρακλείου. Εξάλλου, έχει αποδείξει την ακεραιότητα, την εντιμότητα και το θάρρος του σε όποιες υπηρεσίες έχει περάσει, με τελικό έπαινο αυτόν του αρχηγού της ΕΛΑΣ.
Ζητώ τη στήριξή σας γιατί πιστεύω ότι με τον υποψήφιο δήμαρχο θα λειτουργήσω παράλληλα, απ’ όποια θέση κι αν βρεθώ. Μέριμνά μου θα είναι η ποιότητα ζωής των δημοτών, η καθαριότητα της πόλης και η πρόσβαση σε προβληματικές περιοχές (π.χ. κέντρο Ηρακλείου). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι καλή εκλογική αναμέτρηση».

 

Linardakis

Χρυσή Πηγάκη – Νοσηλεύτρια 

«Με ιδιαίτερη τιμή, εκτίμηση και μεγάλη μου χαρά θέλησα να πάρω την ευθύνη να σταθώ και εγώ στο πλάι ενός αξιόλογου και αξιότιμου και πάνω από όλα «ανθρώπου», με όλη την σημασία της λέξης κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, δίχως να ξεχνάω τα όσα έχει προσφέρει με τις υπηρεσίες του στην ελληνική αστυνομία και με μεγάλη εμπιστοσύνη για το ποσά ακόμη μπορεί να προσφέρει στην πόλη μας για ένα καλύτερο και βιώσιμο Ηράκλειο».

Pigaki

Μαρίνα Αρβανίτη – Ιδιωτική Υπάλληλος 

«Ευχαριστώ πολύ τον κ. Καραμαλάκη  που με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια. Ο κ. Καραμαλάκης πιστεύω ότιέχει τις ικανότητες να προσφέρει πολλά για την ανάπτυξη του Δήμου,  με δουλειά ομαδικότητα και συνεργασία θα κάνουμε την πόλη μας το Ηράκλειο να πάρει την θέση που της αξίζει. Εγώ προσωπικά θα κάνω ότι μπορώ για τον τόπο μου».

 

AR

Καλλιόπη Βασιλείου Βασιλάκη – Ιδιωτική Υπάλληλος

«Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι δίπλα σε έναν καταξιωμένο άνθρωπο. Η πόλη μας αξίζει το καλύτερο και ο κ. Καραμαλάκης είναι ο ιδανικός για να της το προσφέρει».

VASILEIOY VASILAKH

Ειρήνη Καρλή – Γαλανάκη – Ιδιωτική Υπάλληλος 

«Πιστεύω πως το Ηράκλειο είναι ένας τόπος με φυσικές ομορφιές και ιστορική παράδοση και αξίζει να είναι πρότυπο. Γι αυτόν τον λόγο επέλεξα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του κ. Καραμαλάκη. Θεωρώ ότι είναι ικανός, άξιος και με όραμα άνθρωπος».

KARLI

Κωνσταντίνα Γιαννακάκη – Ιδιωτική Υπάλληλος 

«Με μεγάλη μου τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του κ. Καραμαλάκη να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφια. Για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να επιλύσουμε τα καθημερινά προβλήματα του τόπου μας. Για ένα καλύτερο αύριο».

gian

Αντιγόνη Πεταλάκη  – Δημόσιος Υπάλληλος

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να βρίσκομαι στο  πλευρό του κ. Μιχάλη Καραμαλάκη στις επερχόμενες εκλογές και να προσφέρω όση περισσότερη βοήθεια και στήριξη μπορώ στους συμπολίτες μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον τόπο μας και να δώσουμε όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερες λύσεις στα προβλήματα των συμπολιτών μας».

Patelaki

Γαρυφαλλιά Πλευράκη – Ξενοδοχοϋπάλληλος 

«Αποδέχθηκα την πρόταση του κ. Καραμαλάκη να είμαι υποψήφια στις εκλογές του Οκτωβρίου, γιατί πιστεύω απόλυτα στις δυνατότητες του να αλλάξει την εικόνα του Ηρακλείου προς το καλύτερο».

pleuraki

Γιώργος Καράνταης – Αυτοκινητιστής

«Αποδέχθηκα αμέσως την πρόταση του κ. Καραμαλάκη να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, καθώς θέλω να προσφέρω για την αναβάθμιση της περιοχής που ζω και εργάζομαι, στην Νέα Αλικαρνασσό. Ο κ. Καραμαλάκης έχει την ικανότητα να παράξει έργο και να αλλάξει την εικόνα της πόλης μας».

Karadais

Εμμανουήλ Τοψής – Ελεύθερος Επαγγελματίας, Ενοικιάσεις Οχημάτων

«Ο κ. Καραμαλάκης είναι ένας άνθρωπος με αξίες και ήθος και με σπουδαία εμπειρία σε θέματα διοίκησης. Με μεγάλη μου χαρά και αίσθημα αγάπης και υπευθυνότητας για τον τόπο μου ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» του κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023».

Topsis

Μιχαήλ Σωμαράς – Εκπαιδευτικός Ειδικής αγωγής –Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

«Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό συμμετέχω στο συνδυασμό του κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, ως υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο της Νέας Αλικαρνασσού. Σκοπός της ενασχόλησής μου με τα κοινά, είναι να συνεισφέρω στην τοπική κοινωνία, στην ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών, καθώς και στην ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων και την πρόσβαση σε αυτές».

 

Swmaras

Μαρία Κοτσάκη – Ιδιωτική Υπάλληλος 

«Συστρατεύομαι με ελπίδα, όραμα και εμπιστοσύνη δίπλα σε έναν άνθρωπο που με εμπνέει για ένα Ηράκλειο μοντέρνο, καθαρό και φιλικό προς όλους τους πολίτες του. Μαζί με τον Μιχάλη Καραμαλάκη, μαζί για την πόλη μας».

 

kotsaki

Σταυρούλα Καββαλάκη – Ιδιωτική Υπάλληλος

«Μεγάλη τιμή και χαρά η πρόσκληση του Μιχάλη Καραμαλάκη να βρίσκομαι στο πλευρό του. Άνθρωπος που τον διακρίνει το ήθος, οι αξίες και η διοικητική ικανότητα. Με δήμαρχο τον Μιχάλη Καραμαλάκη θα πάμε σε ένα καινούριο Ηράκλειο».

 

KAVVALAKH

Kiani Kevani – Ιδιοκτήτης Κατασκευαστικής Εταιρίας

«Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης.  Εργάζομαι στην οικογενειακή μας κατασκευαστική εταιρεία και ταυτόχρονα είμαι και σπουδαστής. Λόγω της δουλειάς μου συναναστρέφομαι με συντοπίτες και συνεργάτες, που στις συζητήσεις μας συχνά μας λείπει κάτι που αφορά την πόλη μας. Πιστεύω πως ο κ. Καραμαλάκης ως Υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης έχει τις λύσεις για τα θέματα που την αφορούν. 
Ζητάω την υποστήριξη σας και όλοι μαζί πάμε για ένα καλύτερο Ηράκλειο».

kevani

Μελίνα Τριαλώνη – Τελειόφοιτος ΑΤΕΙ τμήματος διοίκησης κοινωνικών και συνεταιριστικών επιχειρήσεων και οργανώσεων 

«Με μεγάλη χαρά και τιμή θα συμμετάσχω μαζί με τον κ. Καραμαλάκη στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη του τοπικού συμβουλίου. Με πίστη και αγάπη για τον τόπο μας θα συμπορευτούμε για τη βελτίωση και αναβάθμιση του! Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Ηράκλειο!»

 

Trialoni

Γιάννης Κοτζαδάκης – Ελεύθερος Επαγγελματίας

«Με μεγάλη μου τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Καραμαλάκη να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές με την παράταξη «Ηράκλειο η πόλη μας». Γνωρίζοντας πόσο εργατικός υπεύθυνος και στοχαστής είναι, στέκομαι στο πλευρό του διότι οι ιδέες για την βελτίωση τόσο της πόλης όσο και της ενδοχώρας είναι κοινές.

Ζητάω την στήριξή σας για να συμβάλω με όλες τις δυνάμεις μου ούτως ώστε οι στόχοι αυτοί να υλοποιηθούν!»

 

KOTZADAKHS

Έλλη Μοτάκη – Πτυχιούχος Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης 

«Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ στην πρόταση το κ. Μιχάλη Καραμαλάκη και να σταθώ στο πλευρό ενός καταξιωμένου ανθρώπου που κατέχει όλες αυτές τις απαραίτητες αρχές και αξίες για να πάει το Ηράκλειο μπροστά. Πρώτη φορά λοιπόν στην θέση υποψήφιας στις τοπικές εκλογές της πόλης όπου γεννήθηκα μεγάλωσα και μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Με ταπεινότητα, αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς είμαι εδώ για το καλό της πόλης αυτής και των πολιτών της».

 

Motaki

Μιχάλης Μπαλούρδος – Ελεύθερος Επαγγελματίας (Κατασκευαστικός Κλάδος) 

«Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές στο πλευρό του κυρίου Μιχάλη Καραμαλάκη. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με στόχο τη καλύτερη ανάπτυξη του τόπου μας, τον οποίο ταλαιπωρούν αρκετά προβλήματα, τα οποία πρέπει να επιλύσουμε όλοι μαζί με συλλογικότητα και συνεργασία, γιατί ο ενεργός πολίτης είναι αυτός που στηρίζει τον τόπο του. Είμαι αποφασισμένος και έτοιμος να συμβάλλω για ένα καλύτερο και σύγχρονο Ηράκλειο. Είμαι έτοιμος να είμαι δίπλα στο πολίτη».

mpalourdos

Ειρήνη Σηφάκη – Ιδιωτική Υπάλληλος Μεσογειακό Κέντρο Αγροδιατροφής

«Αγαπώ πολύ την πόλη μου, το Ηράκλειο. Γεννήθηκα, σπούδασα και διαμένω εδώ. Με μεγάλη χαρά και προθυμία θέλω να προσφέρω δίπλα στον κ. Μιχάλη Καραμαλάκη όλα όσα αξίζει πραγματικά το Ηράκλειο».

Sifaki

Κυριάκος Αποστολόπουλος – Διασώστης, Πλήρωμα ΕΚΑΒ

«Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω ότι αξίζει στην πόλη και την ενδοχώρα του Ηρακλείου. Η ανάπτυξη και η ευημερία του Δήμου είναι προτεραιότητα μας. Ο Μιχάλης Καραμαλάκης είναι ένας άνθρωπος τίμιος, αξιόπιστος, με καθαρή ματιά και λόγο. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για έναν σύγχρονο, λειτουργικό και προσβάσιμο Δήμο Ηρακλείου».

Apostolopoulos

Χριστίνα Σαγκούρη- Ιδιωτική Υπάλληλος

«Με τιμά ιδιαιτέρως η πρόταση του κ. Καραμαλάκη να είμαι υποψήφια στον συνδυασμό του «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Μαζί θα προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους Ηρακλειώτες».

sagouri

Κωνσταντίνος Δημόπουλος- Ιδιωτικός Υπάλληλος 

«Θέλω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην Καλλιθέα. Σκοπός μας είναι να αναβαθμίσουμε την περιοχή και να γίνει καλύτερο το βιοτικό επίπεδο των συμπολιτών μας. Πιστεύω ότι ο κ. Καραμαλάκης είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Ηρακλείου».

Dimopoulos

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button