ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Συναγερμός στο Κάνσας: Πυροβολισμοί μετά την παρέλαση για το Super Bowl

Συναγερμός σήμανε στο Κάνσας των ΗΠΑ καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί κατά την διάρκεια της παρέλασης των Kansas City Chiefs για την νίκη τους στον τελικό του Super Bowl, σύμφωνα με Αμερικανικά ΜΜΕ

Αρκετοί άνθρωποι πυροβολήθηκαν στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι την Τετάρτη, μετά τη συγκέντρωση για να γιορτάσουν με παρέλαση την κατάκτηση του Super Bowl από τους Τσιφς, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν δυτικά του σταθμού Union Station, κοντά στο γκαράζ, καθώς οι οπαδοί των Τσιφς αποχωρούσαν, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

Δύο ένοπλοι έχουν συλληφθεί, σύμφωνα με την αστυνομία του Κάνσας Σίτι.

Στον εορτασμό της Τετάρτης αναμένονταν περίπου 1 εκατομμύριο παρελαύνοντες και 600 αξιωματούχοι των αρχών επιβολής του νόμου.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με την ΕΡΤ, δήλωσαν ότι εργάζονται για να απελευθερώσουν όλους από το εσωτερικό του Union Station.

“Πρέπει οι άνθρωποι να βγουν από την περιοχή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με ασφάλεια και να αποφύγουν το γκαράζ, προκειμένου να διευκολυνθεί η περίθαλψη των θυμάτων των πυροβολισμών”, δήλωσε η αστυνομία. “Πολλοί από εσάς έχετε πλάνα από πολλούς αστυνομικούς που ασφαλίζουν τον σταθμό Union Station, εργάζονται για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια όλων μέσα στον σταθμό Union Station και να επισπεύσουν την περίθαλψη των τραυματιών”.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button