Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Τη SABO επέλεξε ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Προμηθευτών Τεχνολογίας για τον κλάδο της Κεραμοποιίας για την εξαμηνιαία του συνάντηση

  • Η SABO φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της, στο Βασιλικό της Εύβοιας, την εξαμηνιαία συνάντηση του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Προμηθευτών Τεχνολογίας για τον κλάδο της Κεραμοποιίας (ECTS), στον οποίο συμμετέχει ενεργά.

Προερχόμενα από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, τα 22 μέλη του συνδέσμου συναντήθηκαν για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε καίρια θέματα που αφορούν τον κλάδο, την παγκόσμια αγορά, καθώς και τις οικονομικές, τις πολιτικές και τις τεχνολογικές εξελίξεις που αναμένεται να επηρεάσουν την κεραμοποιία.

Στο πλαίσιο της τακτικής συνάντησης, τα μέλη επισκέφτηκαν για πρώτη φορά την εταιρία, όπου η CEO της SABO κα. Ευγενία Κοίλιαρη μαζί με τον επικεφαλής του τομέα κεραμοποίας κο.

Κουκά Γιώργο, τους υποδέχτηκαν θερμά. Οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρίας γνωρίζοντας τα τμήματα, τις διαδικασίες και τα στελέχη της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από πλευράς τους οι συμμετέχοντες έκαναν λόγο για μια εξαιρετική παρουσίαση και ένα άκρως εποικοδομητικό διήμερο, πλούσιο σε συζητήσεις και επαφές.

Η SABO έχει ενεργό ρόλο και συμμετοχή σε θεσμικούς φορείς και πρωτοβουλίες που καινοτομούν, καθορίζουν τις εξελίξεις και προσφέρουν ευκαιρίες δικτύωσης, στους κλάδους δραστηριοποίησής της.

The post Τη SABO επέλεξε ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Προμηθευτών Τεχνολογίας για τον κλάδο της Κεραμοποιίας για την εξαμηνιαία του συνάντηση appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button