Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Γίνε τώρα μέλος της εταιρείας Tic Tac: Η TicTac αναζητά επίσημους συνεργάτες ή μεταπωλητές στην Κοζάνη

Αν ασχολείστε άμεσα ή έμμεσα με την ανάκτηση και την προστασία των δεδομένων, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο. Σας ενδιαφέρει!

Η TicTac Laboratories συνεργάζεται με καταστήματα πληροφορικής, εταιρείες μηχανογράφησης, αλλά και στρατηγικούς συνεργάτες, που έχουν σαν βασικό αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής. Ο σκοπός τους είναι να βρίσκεται πάντα ένα κατάστημα ανάκτησης δεδομένων, κοντά στους δυνητικούς πελάτες, που στην πραγματικότητα όλοι συγκαταλεγόμαστε μέσα σε αυτούς.

Έχοντας ως στόχο, την άμεση επέκταση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, η εταιρεία Tic Tac Labs αναζητά συνεργάτες στην Κοζάνη. Το πρόγραμμα συνεργατών της TicTac απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, που είτε θέλουν να γίνουν μεταπωλητές των υπηρεσιών της, είτε να δημιουργήσουν μια μόνιμη συνεργασία.

Ενδεικτικά, συνεργάτες μπορεί να γίνουν οι Δημόσιοι Οργανισμοί, οι Ελληνικοί και Διεθνείς Οργανισμοί του Ιδιωτικού τομέα, τα Καταστήματα Πληροφορικής, οι Εταιρείες Πληροφορικής και λογισμικού, αλλά και μεμονωμένοι Τεχνικοί Υπολογιστών.

Έχετε πελάτες ανάκτησης δεδομένων;

Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν δύο τρόποι συνεργασίας με την TicTac, για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

Συνεργασία με πλήρη χειρισμό του πελάτη απο το Συνεργάτη. Στην πρώτη περίπτωση, ο συνεργάτης διαχειρίζεται πλήρως τον πελάτη του και η TicTac δρα ως υπεργολάβος του έργου της ανάκτησης αρχείων με την σχετική σύμβαση, που έχει υπογραφεί μεταξύ του συνεργάτη και της εταιρείας.

Συνεργασία με σύσταση του πελάτη να επισκεφτεί το εργαστήριο της TicTac. Στην δεύτερη περίπτωση, ο συνεργάτης απλά συστήνει την TicTac ως συνεργαζόμενο εργαστήριο και στέλνει τα στοιχεία του πελάτη, πριν ο τελευταίος επισκεφτεί το εργαστήριο της εταιρείας.

Στο επίσημο site της TicTac Labs, θα βρείτε πιο αναλυτικές λεπτομέρειες, σχετικά με αυτά τα δύο είδη συνεργασίας.

Γιατί η συνεργασία με την TicTac θα προσδώσει κύρος στην εταιρεία σας;

Η TicTac είναι η πλέον μεγαλύτερη στην Ελλάδα, πάνω στον τομέα της Ανάκτησης Δεδομένων και του Cyber Security. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και είναι καταξιωμένη, καθώς μετράει πάνω από 95% ποσοστό επιτυχίας στα project που αναλαμβάνει.

Επιπλέον, η εταιρεία συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ελλάδας και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα τεράστιο πελατολόγιο, μεταξύ των οποίων υπάρχει τυφλή εμπιστοσύνη για προβλήματα ανάκτησης και ασφάλειας δεδομένων.

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι θα συνεργαστείτε με επαγγελματίες. Η τεχνική ομάδα της TicTac είναι εξειδικευμένη και πολύ έμπειρη, χάρη στα συνεχή προβλήματα που διευθετεί. Επιπροσθέτως, η εταιρεία διαθέτει πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, ενώ παράλληλα έχει όλα τα διαθέσιμα σύγχρονα εργαλεία, τα οποία είναι απαραίτητα για την επίλυση των προβλημάτων. Όσοι απευθύνονται στην TicTac έχουν εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης.

Εξίσου σημαντική είναι και η εχεμύθεια που διατηρεί η εταιρεία, προς τους πελάτες των συνεργατών της. Εφόσον το επιθυμείτε ο πελάτης σας, παραμένει για πάντα πελάτης σας. Με το πέρας της συνεργασίας και των επιτυχημένων υποθέσεων που καταγράφονται, παρέχεται και κλιμακωτή έκπτωση από την TicTac προς τους συνεργάτες της.

Συνοπτικά, θέλετε να γίνετε Συνεργάτης της TicTac;

Αν όσα έχετε διαβάσει μέχρι στιγμής, τράβηξαν την προσοχή σας και ταιριάζουν με την επαγγελματική σας κατεύθυνση, μην χάνετε χρόνο. Γίνετε τώρα συνεργάτης της TicTac και επωφεληθείτε από τα αμέτρητα πλεονεκτήματα της συνεργασίας. Η εταιρεία αναζητά συνεργάτες σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

 

Εφόσον ενδιαφέρεστε να γίνετε συνεργάτες της TicTac, επικοινωνήστε με τον κο. Παναγιώτη Πιέρρο, Γενικό Διευθυντή της εταιρείας (+30 21 1234 4504), για να συζητήσετε για τους όρους και την διαδικασία εκκίνησης της συνεργασίας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button