ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κακοκαιρία Daniel: Νιόπαντρο το ζευγάρι των Αυστριακών που παρασύρθηκε μαζί με το σπίτι στο Πήλιο

Ο Φίλιπ και η Μικαέλα από το Γκρατς της Αυστρίας αγνοούνται από προχθές στις 6 το απόγευμα

Μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε παντρευτεί το ζευγάρι που χάθηκε στα Ποτιστικά, στο Πήλιο, όταν παρασύρθηκε από το ρέμα μαζί με την εξοχική κατοικία που έκανε τις διακοπές του, από την κακοκαιρία Daniel.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο Φίλιπ και η Μικαέλα από το Γκρατς της Αυστρίας αγνοούνται από προχθές στις 6 το απόγευμα. Είχαν πάει για ακόμα μία φορά διακοπές στο Πήλιο και διέμεναν στα ίδια δωμάτια που έμενε και το ζευγάρι των Αυστριακών που σώθηκε χθες.

Η κατοικία που έμεναν ο Φίλιπ και η Μικαέλα που παρασύρθηκε από το ρέμα

Όταν ξέσπασε η σφοδρή καταιγίδα, το άλλο ζευγάρι Αυστριακών έφυγε από τα δωμάτια και προσπάθησε να σωθεί ανεβαίνοντας στον λόφο της Ξυνόβρυσης.

Φεύγοντας, ζήτησε από τον Φίλιπ και την Μικαέλα να τους ακολουθήσουν, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν καθώς θεώρησαν πως είναι ασφαλείς μέσα στο σπίτι.

Λίγη ώρα αργότερα, δύο από τις εξοχικές κατοικίες κατέληξαν στη θάλασσα. «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τα παιδιά μένουν εδώ τρεις εβδομάδες και μόλις έφτασαν, παντρεύτηκαν στην Αργαλαστή. Έχουν έρθει πολλές φορές διακοπές και είναι συνομήλικοι, περίπου 35 ετών.

Πιστεύω πως τα παιδιά έχουν χαθεί, θα τρελαθώ. Δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορεί να έχουν πνιγεί. Χθες η ΕΜΑΚ έφτασε στα Ποτιστικά και έσωσε 6 άτομα μέσα από ταβέρνα. Πιστεύαμε πως θα ήταν ανάμεσα σε αυτούς και ο Φίλιπ με την Μικαέλα, αλλά όχι. Με το ζευγάρι των Αυστριακών που σώθηκε είχαν γνωριστεί πριν πολλά χρόνια εδώ, στα εξοχικά μας», δήλωσε στα gegonota.news ο άνθρωπος που έχει τα ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Νωρίτερα σήμερα Τετάρτη ο δρόμος προς τα Ποτιστικά δεν ήταν προσβάσιμος, ενώ στην περιοχή βρίσκονται 30 άτομα.

 

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button