ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Βόλεϊ: Φινάλε με νίκη και αποθέωση για τα κορίτσια του ΟΦΗ

Τα κορίτσια του ΟΦΗ, έκλεισαν με μια μεγάλη με ανατροπή επί της Δάφνης (3-2), τη φετινή πρώτη τους χρονιά στην Α2, στην οποία αν και συμμετείχαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν και να τερματίσουν στην 6η θέση.

 

Με τον πιο χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία (μ.ο. 17,5 ετών) και κορίτσια από την Κρήτη, το πρότζεκτ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, έτυχε θαυμασμού, από όλη την Ελλάδα.

 

Στον ΟΦΗ, έχουν κάθε λόγο, να αισθάνονται υπερήφανοι και δικαιωμένοι.

 

Τα κορίτσια, έκαναν τρομερή σεζόν.

 

Στην 6η θέση της Α2 γυναικών, τα ίδια σχεδόν κορίτσια, αήττητες πρωταθλήτριες Κρήτης και στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος στην κατηγορία Νεανίδων, επίσης 11 από αυτές τις αθλήτριες του ΟΦΗ, στην 3η θέση στην Ελλάδα στο σχολικό πρωτάθλημα, αλλά και 3 αθλήτριες του ΟΦΗ, στις Εθνικές ομάδες. Πραγματικά εντυπωσιακός, απολογισμός.

 

“Τα κορίτσια έκαναν τρομερή χρονιά κα είμαστε υπερήφανοι για αυτές. Δεχόμαστε συγχαρητήρια από όλη την Ελλάδα. Ευχαριστώ όλες τις αθλήτριες μέσα από την καρδιά μου, αλλά και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη σε αυτό το προτζεκτ. Θα προσπαθήσουμε και του χρόνου, να κάνουμε κάτι ανάλογο και αν μπορούμε να πάμε και ένα σκαλί ψηλότερα” ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Προύφας, μετά τη νίκη με ανατροπή επί της Δάφνης με 3-2 στο ται-μπρέικ, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

 

Τα κορίτσια του ΟΦΗ, αν και βρέθηκαν πίσω με 0-2 σετ, το γύρισαν σε 2-2 και στο ταί-μπρέικ, πήραν το σετ από 4-8 που ήταν πίσω σε 15-9, με ένα σερί 11-1.

 

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το σετ με ένα σερί 9-0 (από 6-9 σε 15-9) με την Καλουτσάκη στο σερβίς και πήραν το παιχνίδι, μέσα σε αποθέωση.

 

Με πλακάτ και πανό με καρδούλες, γονείς και φίλοι της ομάδας αποθέωσαν τα κορίτσια, σε αυτήν τους, την εντυπωσιακή τελευταία φετινή τους παράσταση, στην Α2.

 

Τα σετ: 15-25, 16-25, 25-21, 25-14, 15-9.

 

Διαιτητές: Καραπουλάκης, Κόκκας.

 

ΟΦΗ (Προύφας): Παπουλίδου, Μαριάτου, Καλουτσάκη, Κοζωνάκη, Αραμπατζή, Βεργετάκη, Πιτσούλη, Βυνιχάκη, Φανιουδάκη Νικ, Μπελενιώτη, Ζλατιλίδου, Πρινιωτάκη, Φανιουδάκη Ελ., Ματαλλιωτάκη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button