ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σοκ στη Ζάκυνθο: Άνοιξαν το φέρετρο και είδαν ότι θα κήδευαν λάθος άνθρωπο

Έκλαιγαν και μοιρολογούσαν μία ξένη γυναίκα – Πού ήταν τελικά ο δικός τους άνθρωπος;

Ο θρήνος μετατράπηκε σε οργή για μια οικογένεια στη Ζάκυνθο που διαπίστωσε την τελευταία στιγμή της εξόδιος ακολουθίας ότι θα κήδευαν μια ξένη.

Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής (15/12), όταν στην εκκλησία χωριού της ευρύτερης περιοχής του Λαγανά, άρχιζε η νεκρώσιμος ακολουθία για μια ηλικιωμένη κάτοικο που είχε αποβιώσει, παρουσία συγγενών και φίλων.

Ζήτησαν να ανοίξει το φέρετρο και έπαθαν σοκ

Όταν ολοκληρώθηκε η τελετή, σύμφωνα με το in.gr, τα παιδιά και τα εγγόνια της θανούσης, ζήτησαν να ανοίξει το φέρετρο για να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τη μητέρα και γιαγιά τους. Εκεί ακολούθησε το σοκ, καθώς μέσα στο φέρετρο δεν βρισκόταν ο δικός τους άνθρωπος, αλλά μία άγνωστη γυναίκα.

Διαπίστωσαν, δηλαδή, ότι τόση ώρα μοιρολογούσαν και έκλαιγαν μια ξένη! Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τους συγγενείς να έχουν γίνει έξω φρενών, να φωνάζουν και να ζητούν από τους υπεύθυνους του γραφείου τελετών, να τους ενημερώσουν που βρίσκεται ο άνθρωπός τους.

Αδιανόητο μπέρδεμα – Πού ήταν ο δικός τους άνθρωπος;

Τελικά, αποδείχθηκε ότι από λάθος –είτε του γραφείου τελετών είτε του νεκροτομείου- η ηλικιωμένη γυναίκα είχε ήδη ταφεί νωρίτερα από μια άλλη οικογένεια σε άλλο χωριό της περιοχής των Αλυκών, η οποία προφανώς δεν άνοιξε το φέρετρο.

Έγινε ξανά η νεκρώσιμος ακολουθία, άγνωστο αν υποβλήθηκαν μηνύσεις

Τότε ξεκίνησε η δυσχερής διαδικασία της ενημέρωσης της άλλης οικογένειας, ότι κήδεψαν και έθαψαν λάθος άνθρωπο. Ακολούθησε η εκταφή και η μεταφορά της στο χωριό της περιοχής του Λαγανά, όπου οι συγγενείς περίμεναν στην εκκλησία, για να προχωρήσουν εκ νέου στη νεκρώσιμη ακολουθία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν υποβληθεί μηνύσεις από κάποια από τις δύο οικογένειες.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button