Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Ευχαριστήριο της ΕΡΑΔΥΜ προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και την Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης

Από τον σεισμό του 1995 στην περιοχή μας, με την κατάρρευση του τότε δικτύου επικοινωνιών (τηλεφωνικό δίκτυο), φάνηκε η ανάγκη ύπαρξης ενός δικτύου τηλεπικοινωνιών ανεξάρτητο από το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος, μιας και για εμάς τους ραδιοερασιτέχνες, το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ΔΕΝ θεωρείται επικοινωνία εκτάκτου ανάγκης.

Από τότε έως σήμερα έγιναν και γίνονται προσπάθειες οικονομικής αρωγής της τοπικής αυτοδιοίκησης, για την δημιουργία ενός δικτύου ασύρματων επικοινωνιών, το οποίο θα στηθεί βασιζόμενο στην τεχνογνωσία και την εμπειρία των ανθρώπων της Ε.ΡΑ.ΔΥ.Μ. (Ένωση ΡΑδιοερασιτεχνών ΔΥτικής Μακεδονίας).

Τον τελευταίο χρόνο βρέθηκε πρόσφορο έδαφος και προθυμία αρωγής στο πρόσωπο του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιου Κασαπίδη και της αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης κας Κατερίνας Δαδαμόγια.

Η όλη προσπάθεια ευοδώθηκε με την έγκριση από την οικονομική επιτροπή του ποσού των 20.000€, για την προμήθεια τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.

Κατόπιν τούτου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανωτέρων για την προσπάθεια που κατέβαλαν και την προθυμία που υπέδειξαν.


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button