ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Ανησυχία και στα Δικαστήρια Βόλου μετά το δολοφονικό δέμα την πρόεδρο Εφετών – Κανένα μέτρο ασφαλείας στη Μαγνησία

Ολική επαναφορά της εγχώριας τρομοκρατίας «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από το φάκελο – βόμβα που εστάλη προς την πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης.

Ο φάκελος είχε ως αποστολέα την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και παραλήπτρια την πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης. Τυχαία στο γραφείο της βρισκόταν ο άνδρας της, που σχετίζεται με τα Σώματα Ασφαλείας, στον οποίο φάνηκε περίεργος ο φάκελος. Έτσι, ζητήθηκε να περάσει από X-RAY και αποκαλύφθηκε το εκρηκτικό – δολοφονικό περιεχόμενό του.

Ο φάκελος είχε φτάσει πριν από 10 μέρες, ωστόσο η πρόεδρος έλειπε. Περίμενε ημερολόγιο από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων. Τα αρμόδια στελέχη έχουν πλέον στην κατοχή τους έναν ατόφιο εκρηκτικό μηχανισμό από τη διερεύνηση του οποίου ευελπιστούν ότι θα έχουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό του κατασκευαστή. Τέτοιου είδους εκρηκτικούς φακέλους – πακέτα είχε αποστείλει η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Στον Βόλο επικρατεί ανησυχία, αφού το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου μοιάζει ξέφραγο αμπέλι και τόσο η αλληλογραφία, όσο και η είσοδος ατόμων δεν ελέγχεται ούτε από Ασφάλεια ούτε από ειδικό μηχάνημα. Μάλιστα, εδώ και αρκετά χρόνια έχει τοποθετηθεί στη μία από τις δύο εισόδους του Μεγάρου μηχάνημα ακτίνων για έλεγχο των εισερχομένων, όμως δούλεψε μόνο για λίγες ημέρες και στη συνέχεια παροπλίστηκε.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button