ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Το Ρέθυμνο γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο (vid)

Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δήμος Ρεθύμνης συμμετείχε στην Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο με εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές δημοτικών σχολείων

Εξαφανίστηκαν χθες τα αυτοκίνητα και πλημμύρισε η παραλιακή λεωφόρος στο Ρέθυμνο με παιδικά χαμόγελα, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας.
Ο Δήμος Ρεθύμνης συμμετείχε στην Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο με εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές δημοτικών σχολείων. Τα παιδιά διασκέδασαν μαθαίνοντας για εναλλακτικές επιλογές μετακίνησης και το χάρηκαν με την ψυχή τους. 
Τιμώντας, με την ενθάρρυνση του δήμου Ρέθυμνου, την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται στις 22 Σεπτεμβρίου κάθε έτους, τα παιδιά συμμετείχαν σε εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις που τους έδωσαν τη δυνατότητα να αντιληφθούν βιωματικά έναν άλλο, υγιή τρόπο αξιοποίησης του δημόσιου χώρου.
Το τμήμα της παραλιακής λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου, από το Λύκειο Ελληνίδων μέχρι την πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, από τις 8.30 το πρωί έως τις 7.30 το απόγευμα, ήταν αφιερωμένο στους μαθητές της Δ’ τάξης του 1ου, 2ου, 3ου, 5ου και 6ου δημοτικού του Ρεθύμνου, που απόλαυσαν τα παιχνίδια, ενημερώθηκαν για βασικές αρχές κυκλοφοριακής αγωγής και διασκέδασαν μαθαίνοντας. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button