Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

“Όταν επιστρέψω θα σταματήσω τον πόλεμο κατά των Χριστιανών”

Υπόσχεση ότι όταν επιστρέψει στον Λευκό Οίκο θα “τερματίσει αμέσως τον πόλεμο κατά των Χριστιανών”, έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ. Μιλώντας σε μια πρόσφατη εκδήλωση υποστηρικτών του στην Αϊόβα έκανε λόγο για δίωξη της κυβέρνησης Μπάιντεν κατά των Χριστιανών αλλά και των καθολικών.

«Υπό τον Τζο Μπάιντεν, χριστιανοί και Αμερικανοί της πίστης διώκονται. Η κυβέρνηση έχει οπλιστεί ενάντια στη θρησκεία όσο ποτέ άλλοτε. Ο Μπάιντεν και το διεφθαρμένο Υπουργείο του έστειλαν ομάδες καταστολής για να συλλάβουν ακτιβιστές υπέρ της ζωής», είπε, αναφερόμενος στον καθολικό πατέρα και υποστηρικτή της ζωής Μαρκ Χουκ , ο οποίος συνελήφθη υπό την απειλή όπλου από το FBI στο σπίτι του μπροστά στα μικρά παιδιά του. πέρυσι. «Έχουν βάλει στο στόχαστρο συντηρητικούς γονείς σε συνεδριάσεις σχολικών συμβουλίων που δεν θέλουν βρωμιά», συνέχισε ο Τραμπ και τόνισε και τα εξής:
«Όταν επιστρέψω στον Λευκό Οίκο, ποτέ ξανά η κυβέρνησή δεν θα χρησιμοποιηθεί για να στοχεύσει χριστιανούς και άλλους θρησκευόμενους πιστούς. Με την ανάληψη των καθηκόντων μου, θα δημιουργήσω μια νέα ομοσπονδιακή ομάδα εργασίας για την καταπολέμηση της αντιχριστιανικής προκατάληψης που θα ηγείται από ένα πλήρως μεταρρυθμισμένο Υπουργείο Δικαιοσύνης», έγραψε ο Τραμπ στο X, πρώην Twitter.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button