ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ηράκλειο: Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της νέας τραγωδίας με θύμα 54χρονο οικοδόμο (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της νέας τραγωδίας με θύμα 54χρονο οικοδόμο (vid)

Τραγική κατάληξη είχε το μεροκάματο στην οικοδομή του άτυχου 59χρονου πακιστανικής καταγωγής, αφού κατέληξε σε τραγωδία με τον άτυχο άντρα να αφήνει την τελευταία του πνοή σήμερα το μεσημέρι

Πήγε για το μεροκάματο και έγινε πρωταγωνιστής σε μια τραγωδία. Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι συνάδελφοι όταν είδαν τον  59χρονο άντρα να πέφτει στο κενό και να καταλήγει στο φρεάτιο ασανσέρ νεοαναγειρόμενης οικοδομής στην οδό Αγρυλιάς.

Ο εργάτης από το Πακιστάν τραυματίστηκε θανάσιμα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε από τον τρίτο όροφο στο φρεάτιο. Μάλιστα ακολούθησε επιχείρηση απεγκλωβισμού ήταν όμως ήδη αργά για τον άτυχο άντρα.

Η υπόθεση ερευνάται απο τους αρμόδιους ενώ το σωματείο οικοδόμων αλλά και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου δηλώνει τη θλίψη του για το γεγονός. Ήδη έχουν μπει στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της νέας τραγωδίας ενώ ήδη ζητούνται εξηγήσεις για το αν τηρούνταν τα μέτρα ασφάλειας στην οικοδομή.

Το εργατικό κέντρο του Ηρακλείου  δηλώνει τη θλίψη του για το γεγονός αλλά και την ανησυχία για να μην υπάρξουν ποτέ ξανά τέτοια τραγικά περιστατικά. Καλούμε την κυβέρνηση να δει τα προβλήματα του επαγγέλματός μας και να προβεί σε λύσεις τόνισε χαρακτηριστικά και το σωματείο των οικοδόμων.

Δείτε εκτενές ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button