ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ένσταση του Ατρομήτου Πειραιά κατά του ΑΟΑΝ

Σε μπελάδες φαίνεται να μπαίνει ο ΑΟΑΝ, καθώς ο Ατρόμητος Πειραιά κατέθεσε έφεση για την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Οι Καμινιώτες κατέθεσαν ένσταση κατά της Λασιθιώτικης ομάδας υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε ο απαιτούμενος αριθμός των “μικρών” σε ηλικίας ποδοσφαιριστών στην αποστολή των κυανόλευκων.

 

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδαςς Χάρης Γρηγορίου, στα γραφεία της ΕΠΟ, ο ΑΟΑΝ ναι μεν είχε στην αποστολή του στο συγκεκριμένα ματς 5 ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τη χρονολογία 2003 και άνω, όμως ένας εξ αυτών ενώ ήταν μικρός, βάση της αστυνομικής του ταυτότητας έχει γεννηθεί στην χώρα Αλβανία γεγονός που χρίζει αντικανονική τη συμμετοχή του.

 

Μάλιστα, όπως αναφέρεται κατηγορηματικά στην προκήρυξη, η κάθε ομάδα οφείλει να “κατεβαίνει” στα παιχνίδια έχοντας στην αποστολή 5 μικρούς -ηλικιακά- ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις Ελληνικές Εθνικές ομάδες.

Βέβαια, στις τάξεις του ΑΟΑΝ επικρατεί αισιοδοξία για την απόφαση καθώς όπως λένε η έφεση έπρεπε να έχει κατατεθεί 48 ώρες μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση και κάτι τέτοιο συνέβη αργότερα ενώ παράλληλα δηλώνουν πως ο παίκτης έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής καθώς έχουν τακτοποιηθεί τα έγγραφα του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button