ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μιχάλης Κατσουρής: «Ντράπηκα να την κοιτάξω… ήθελα να της ζητήσω συγγνώμη» – Συγκλονίζει ο καρδιολόγος που επέβλεπε την μητέρα του

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιάννης Τσιαφούτης, αναφέρθηκε στις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε

Με ανάρτηση του ο καρδιολόγος του «Ερυθρού Σταυρού», Γιάννης Τσιαφούτης, που κλήθηκε να φροντίσει τη μητέρα του 29χρονου Μιχάλη, που δολοφονήθηκε από την επίθεση χούλιγκανς της Ντιάνμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, περιέγραψε τα όσα εκτυλίχθηκαν.

Η μητέρα του άτυχου οπαδού της ΑΕΚ, δεν άντεξε την είδηση του χαμού του 29χρονου γιου της και κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με συμπτώματα εμφάγματος στον «Ερυθρό Σταυρό».

Στην ανάρτησή του, ο γιατρός αναφέρει ότι για δύο μέρες είχε ασθενή του την μητέρα του 29χρονου Μιχάλη, γράφοντας χαρακτηριστικά «Ντράπηκα να την κοιτάξω». Παράλληλα μεταφέρει όσα είπε η γυναίκα στους γιατρούς λίγο πριν την κηδεία του παιδιού της: «πρέπει να βγω (από το νοσοκομείο)… Εχω να ταχτοποιήσω…».

Στην ανάρτησή του ο κύριος Τσιαφούτης γράφει:

«Ντράπηκα να την κοιτάξω .. η μάνα του Μιχαλη ήταν ασθενής μου για δυο μέρες μετά από τόσο στρες .. εχθές που ήρθαμε λίγο πιο κοντά δεν μπόρεσα να πω πολλά .. πρέπει να βγω, έχω να ταχτοποιησω μου είπε .. ήθελα να της ζητήσω συγγνώμη .. ίσως είχαμε βρεθεί κοντά σε κάποιο γήπεδο .. της έκανα εξιτήριο , είχε να ταχτοποιησει .. ντροπή μόνο για όλους ..».

Με πληροφορίες από newsbomb.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button