ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πέπε Μελ: «Δεν αξιοποιούμε τις ευκαιρίες και στο τέλος είχαμε νευρικότητα»

Απογοητευμένος ήταν ο Πέπε Μελ μετά το σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου ο ΟΦΗ δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του, αλλά και τη νευρικότητα στα καθοριστικά σημεία του αγώνα.

«Νομίζω ότι στο παιχνίδι με τη Λαμία παίξαμε καλά για 60 λεπτά. Είχαμε την ίδια κατάσταση σήμερα, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, τις οποίες όμως χάσαμε», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Το πρόβλημα είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράρουμε. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να σκοράρεις. Είναι απίστευτο, παίκτες με καλή τεχνική όπως ο Μάρκο Μπάκιτς να χάνουν μια ξεκάθαρη ευκαιρία».

Όσο για τη… γεύση που του άφησε η εξέλιξη του ματς επισήμανε: «Ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος με ένα βαθμό. Είμαι επαγγελματίας προπονητής και πάντα μάχομαι για τους τρεις βαθμούς».

Για τη διαχείριση στα κρίσιμα τελευταία λεπτά πρόσθεσε: «Υπήρχε νευρικότητα, γιατί είναι μεγάλο το διάστημα που δεν έχουμε νικήσει. Βλέπαμε το φως στην άκρη του τούνελ και ίσως για αυτό υπήρχε μια σύγχυση στο τέλος».

Κλείνοντας, ανέφερε ερωτηθείς για το στόχο του ΟΦΗ: «Ο στόχος μας είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι και τίποτα άλλο. Αυτή τη στιγμή λοιπόν ο στόχος είναι η νίκη στον αγώνα της Τετάρτης».   

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button