ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Μάχη των γιατρών για τον 24χρονο σοβαρά τραυματία εργαζόμενο στη βιοτεχνία μετάλλου – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Μάχη δίνουν οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου προκειμένου να ελεγχθούν τα πολύ σοβαρά τραύματα του 24χρονου εργαζόμενου σε γνωστή βιοτεχνία μετάλλου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στα άκρα, μετά από σοβαρό εργατικό ατύχημα μέσα στον χώρο δουλειάς.

Ο 24χρονος φέρεται να έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στα άκρα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε πριν από λίγα λεπτά στην εκπομπή “Συμβαίνει Τώρα” στον ASTRA ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου “Μήτσος Παπαρήγας” Γιώργος Κουτσινάρης, ο 24χρονος έχει υποστεί ακρωτηριασμό στο πέλμα του ενός ποδιού.

Όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το σοβαρό εργατικό ατύχημα, οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο 24χρονος γλίστρησε και έπεσε από τη σκάλα που ήταν ανεβασμένος και καθάριζε μηχάνημα αμμοβολής, με αποτέλεσμα τα δύο του πόδια να εγκλωβιστούν στον κοχλία του μηχανήματος.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έφτασαν αμέσως στο σημείο έδωσαν μάχη επί δύο και πλέον ώρες, προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν, ενώ τα λεπτά κυλούσαν μαρτυρικά για όλους όσοι βρισκόταν μέσα στο εργοστάσιο και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να συνδράμουν το έργο των αρμοδίων αρχών.

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button