Διεθνής επικαιρότητα

Πρόβατα έφαγαν 300 κιλά κάνναβης στον Αλμυρό – «Πηδούσαν πιο ψηλά και από τα κατσίκια», λέει ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας

Για τα πρόβατα που μπήκαν σε θερμοκήπιο έξω από τον Αλμυρό Βόλου και έφαγαν 300 κιλά φαρμακευτικής κάνναβης, μίλησε ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας.

«Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά καλύτερα είναι τα πρόβατα, γεμάτα τρέλα και…κορδέλα. Τα βλέπουν όλα πανέμορφα», ανέφερε χαριτολογώντας στον Status FM 107,7 Θεσσαλονίκης ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης, Γιάννης Μπουρούνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ζώα που έφαγαν μία μεγάλη ποσότητα από το οπιούχο φυτό, που ξεπερνά τα 300 κιλά, σύμφωνα με την μαρτυρία του αγρότη, άρχισαν να χοροπηδούν ψηλότερα και από τα κατσίκια!

«Είμαστε η μεγαλύτερη μονάδα θερμοκηπιακής κάνναβης στην κεντροανατολική Ευρώπη. Χάσαμε το 80% της παραγωγής μας από τις πλημμύρες. Την ώρα που προσπαθούσαμε να σώσουμε ό,τι μπορούσαμε, ξαφνικά βλέπουμε μέσα στο θερμοκήπιο πρόβατα και κατσίκια να βόσκουν κανονικά. Βρήκαν τα καημένα πρασινάδα να φάνε γιατί όλη η υπόλοιπη τροφή τους καταστράφηκε, τους αρέσει πολύ η κάνναβη και το χασίς και η πρασινάδα. Την περνάν ζάχαρη τα ζώα. Το πρόβλημα ήταν πώς θα τα κυνηγήσουμε για να φύγουν από την καλλιέργεια, γιατί δεν έφευγαν με τίποτα. Τα πρόβατα πηδούσαν πιο ψηλά και από τα κατσίκια και αυτό δεν γίνεται ποτέ. Λογικό αφού έφαγαν περίπου 300 κιλά», κατέληξε ο κ. Μπουρούνης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button