ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Στην Καρδίτσα η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου των εμπόρων Θεσσαλίας

Στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε η κοινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, παρουσία του μέλους της διοικητικής επιτροπής του Επιμελητηρίου κ. Γεώργιο Στεργιούλη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το νέο φορολογικό νομοσχέδιο όπου το λιανεμπόριο και κυρίως οι μικρές εμπορικές επιχειρήσεις μπαίνουν ξανά στο στόχαστρο της κυβέρνησης με τα νέα τεκμήρια φορολόγησης, καταδικάζοντας την πλειοψηφία τους σε αφανισμό.

Παράλληλα εκφράστηκε η αγωνία των συναδέλφων για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις καθυστερήσεις των αποζημιώσεων στις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά που έχουν πληγεί από τη θεομηνία.

Αποφασίστηκε η άμεση επικοινωνία με τους βουλευτές της Θεσσαλίας για την παρέμβασή τους προς την Κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για εξαίρεση του λιανικού εμπορίου από το φορολογικό νομοσχέδιο όπως και η συνεχής επαφή με τους αρμόδιους Υπουργούς και φορείς για τη γρήγορη αποζημίωση των πλημμυροπαθών επιχειρήσεων.

Τέλος, ενόψει των προγραμματισμένων κινητοποιήσεων στις 22 Νοεμβρίου η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας, αποφάσισε να προτείνει τη συμμετοχή των Εμπορικών Συλλόγων στις κινητοποιήσεις. Η μορφή της συμμετοχής θα συναποφασιστεί και θα ανακοινωθεί από τους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button