ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Στο αυτόφωρο τρεις Ρομά στον Βόλο για κλοπή 164 κιλών χαλκού – Αναζητείται ο τέταρτος

Στο αυτόφωρο ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου οδηγήθηκαν χθες 3 νεαροί ημεδαποί Ρομά, καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης συνελήφθησαν μετά από κυνηγητό με τους αστυνομικούς, ενώ στο αυτοκίνητο όπου επέβαιναν βρέθηκαν 164 κιλά χαλκού αξίας 1.000 ευρώ και άλλα σιδηρικά.

Οι τρεις δράστες, ηλικίας 24 και 25 ετών και συγγενείς μεταξύ τους, καθώς και τέταρτος ο οποίος διέφυγε και αναζητείται, δεν σταμάτησαν το όχημά τους στα σήματα των αστυνομικών της ΟΠΚΕ και ανέπτυξαν ταχύτητα. Τελικά οι 3 από αυτούς εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν λίγο αργότερα σε σημείο της οδού Λαρίσης, 4 χλμ μακριά, όπου παράτησαν το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί σε εγκαταλελειμμένο κτίριο. Στο όχημα τους βρέθηκαν επίσης σιδηροπρίονο, λοστός και κόφτης.

Οι ίδιοι αντιμετωπίζουν δίωξη για κλοπή, απείθεια και εξύβριση, ενώ φέρεται να αρνούνται πως έκλεψαν ισχυριζόμενοι ότι βρήκαν τα καλώδια παρασυρμένα στην κοίτη του χειμάρρου Ξηριά. Χθες, η αυτόφωρη διαδικασία αναβλήθηκε για την Παρασκευή 29/9, για να προσέλθει ως μάρτυρας ο αστυνομικός που πραγματοποίησε την σύλληψή τους.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button