ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Αγοράζει ο Ατζούν την ομάδα του Βόλου;

Φούντωσε τη φημολογία περί πώλησης των μετοχών της ΠΑΕ Βόλος, η συνάντηση που είχε ο Αχιλλέας Μπέκος με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και αποκάλυψε το TheNewspaper.gr την περασμένη εβδομάδα. Ο Τούρκος επιχειρηματίας έχει εκδηλώσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του να αποκτήσει μία ποδοσφαιρική ομάδα στην Ελλάδα και τα μάτια του ήταν στραμμένα προς τον Ατρόμητο. Όμως, η ξαφνική του επίσκεψη με το προσωπικό του lear jet στον Βόλο, δημιουργεί νέες συνθήκες.

Ο Δήμαρχος Βόλου κατά τη διάρκεια του δείπνου τους στη “Λεύκα του Μανώλη” του ξεκαθάρισε ότι αν θέλει να αγοράσει την ομάδα, θα πρέπει να εγγυηθεί ότι θα τοποθετήσει πολλά χρήματα σε αυτή και ότι θα συνεχίσει τον πρωταθλητισμό που κάνει στα σαλόνια της Super League. Επίσης, τού ζήτησε να διευρύνει τον κύκλο των επενδύσεων στην περιοχή του Βόλου.

Σε συνέντευξη του λίγες ώρες μετά, ο κ. Μπέος ανακοίνωνε την διάθεση του για αποχώρηση από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

«Έχω δρομολογήσει εδώ και έναν χρόνο την απομάκρυνση από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Κουράστηκα. Στη ζωή υπάρχει αρχή και τέλος. Έγραψα τη δική μου ιστορία, απέκτησα φίλους και αντιπάλους. Δεν θέλω. Δε με νοιάζει. Έχω μεγαλύτερη καψούρα για την πόλη μου. Η γκόμενα μου είναι ο Δήμος Βόλου και θέλω να αφοσιωθώ στην πόλη μου και στο έργο που θα αφήσω πίσω μου. Όμως θα αφήσω πίσω στην ομάδα έναν μεγάλο επενδυτή που θα βάλει εκατομμύρια, θα επενδύσει. Έτσι έκανα και στον Πανιώνιο με τον Τσακίρη. Δε θα δώσουμε την ομάδα σε ένα στοιχηματζή. Θα αποχωρήσω είτε σε έναν χρόνο, είτε σε έναν μήνα».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΤΖΟΥΝ

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι είναι Τούρκος παραγωγός και επιχειρηματίας. Είναι ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής “Acun Medya” και ιδιοκτήτης του τουρκικού τηλεοπτικού καναλιού TV8.

Γεννήθηκε στην Αδριανούπολη από μια οικογένεια που καταγόταν από την Ιλίτζα του Ερζερούμ, εξ ου και το επίθετό του. Τελείωσε το δημοτικό στην Αδριανούπολη και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Kadıköy Maarif College και στο Anatolian High School της Κωνσταντινούπολης. Εισήχθη στο Πανεπιστήμιο της Πόλης, αλλά τα παράτησε και ξεκίνησε να εργάζεται από νεαρή ηλικία.

Ο Ιλίτζαλι ξεκίνησε την καριέρα του στις επιχειρήσεις μαζί με τον πατέρα του Εργκιούν, ιδρύοντας ένα μικρό μαγαζί με ρούχα στο Bağdat Caddesi. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε και έτσι σε ηλικία 21 ετών το μαγαζί χρεωκόπησε. Μετά από αυτήν την πρώτη απογοητευτική εμπειρία, ξεκίνησε να εργάζεται ως ρεπόρτερ στο κανάλι Show TV. Αφού εργάστηκε για αρκετά χρόνια εκεί, ο Ιλίτζαλι δημιούργησε μια εταιρεία παραγωγής το 2004, η οποία έγινε μια από τις πιο πετυχημένες εταιρείες στην Τουρκία. Στα τέλη του 2013, επέκτεινε τις επενδύσεις του αποκτώντας το τηλεοπτικό κανάλι TV8.

Ο Ιλίτζαλι ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα ως αθλητικός ρεπόρτερ και πήρε προαγωγή χάρη στην επιτυχία του. Μετά από χρόνια εμπειρίας, ξεκίνησε την δική του ψυχαγωγική εκπομπή με την οποία ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Η εκπομπή είχε τόση μεγάλη επιτυχία ώστε έγινε γνωστός σε όλο το έθνος. Η εκπομπή αυτή ήταν το πρώτο προϊόν της εταιρείας του Acun Medya. Ο Ιλίτζαλι έγινε οικοδεσπότης και παραγωγός των εκπομπών της εταιρείας του.

Η εταιρεία του μεταδίδει τηλεοπτικές εκπομπές όπως O Ses Türkiye (τουρκική έκδοση του The Voice), Yetenek Sizsiniz Türkiye (τουρκική έκδοση του Got Talent), Survivor, Var mısın? Yok musun? (τουρκική έκδοση του Deal or No Deal) και Yok Böyle Dans (τουρκική έκδοση του Dancing with the Stars).

Τον Νοέμβριο του 2013, ο Ιλίτζαλι απέκτησε το τηλεοπτικό κανάλι TV8. Στο νέο του κανάλι, ξεκίνησε νέα προγράμματα όπως το Utopia και “Rising Star Türkiye”.

Έχει κάνει τρεις γάμους και έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες. Ο πρώτος του γάμος έγινε το 1988, με την Σεντά Μπασμπούγκ, με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Μπανού (γενν. 1990). Το διαζύγιο τους βγήκε το 1993. Το 2003 παντρεύτηκε τη Ζεϊνέπ Γιλμάζ, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, τις Λεϊλά (γενν. 2004) & Γιασεμίν (γενν. 2007). Το 2010, όντας παράλληλα παντρεμένος, ξεκίνησε τη σχέση του με την Σεϊμά Σουμπασί, φτάνοντας έτσι στις διαδικασίες διαζυγίου με τη σύζυγο του. Ωστόσο, λίγο αργότερα το ζευγάρι συμφιλιώθηκε και οι διαδικασίες διακόπηκαν. Το 2013, γεννήθηκε όμως η τέταρτη κόρη του, Μελίσα, από τη παράνομη σχέση του με την Σουμπασί κι έτσι πήρε διαζύγιο από τη Γιλμάζ, το οποίο εκδόθηκε το 2016. Από το 2017 μέχρι το 2018, υπήρξε παντρεμένος με την Σεϊμά Σουμπασί.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button