ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Νέο βίντεο με τον κρεοπώλη εξετάζει η αστυνομία

Ο άνθρωπος που φέρεται να τον είδε τελευταίος μπαίνει σε μίνι μάρκετ και αγοράζει χαρτί κουζίνας

Ένα ακόμα βίντεο που καταγράφει τις κινήσεις του 50χρονου κρεοπώλη λίγη ώρα μετά την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι εξετάζουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες.

Το βίντεο που φέρνει στο φως το messolonghivoice.gr, καταγράφει τον 50χρονο κρεοπώλη να ψωνίζει χαρτί κουζίνας από μίνι μάρκετ.

Το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος τον καταγράφει στις 21:30 της 4ης Ιανουαρίου, λίγη ώρα μετά τη συνάντησή του με τον εξαφανισμένο 31χρονο Μπάμπη.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι Αρχές «χτενίζουν» την περιοχή, που άφησε το τελευταίο του στίγμα ο 31χρονος, και επικεντρώνονται στις κινήσεις του 50χρονου κρεοπώλη, του ανθρώπου που φέρεται να είναι ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον αγνοούμενο, καθώς ο πρώτος ισχυρίζεται ότι εκείνο το βράδυ τον μετέφερε από το σπίτι του στα ΤΕΙ Μεσολογγίου για να συναντήσει έναν άγνωστο άνδρα

Κλειδί στην έρευνα των Αρχών είναι μια καταγραφή στις 20:40 από κάμερα της Ιόνιας Οδού, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του κρεοπώλη να κινείται στην παλιά εθνική οδό. Παρά το γεγονός όμως πως έχει καταγραφεί από τη συγκεκριμένη κάμερα, η επόμενη κάμερα, από την οποία έχει ληφθεί υλικό, εκείνη από βενζινάδικο λίγο πιο κάτω δεν τον εντοπίζει. Οι αστυνομικοί υποθέτουν πως ο κρεοπώλης έχει στρίψει νωρίτερα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα πάντως προκύπτει ότι δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη. Η έρευνα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια συνεχίζεται ώστε να διαπιστωθεί από το στίγμα του κινητού του ποια διαδρομή έχει ακολουθήσει, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν πλέον επεκτείνει τις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και στην ορεινή Ναυπακτία.

Βρέθηκαν γάντια μιας χρήσης κοντά στο σημείο της εξαφάνισης

Όπως αποκάλυψε η αδερφή του αγνοούμενου στο MEGA και το LIVE News, η ίδια η μητέρα του Μπάμπη, βρήκε γάντια μιας χρήσης κοντά στο σημείο που άφησε ο κρεοπώλης τον αγνοούμενο.

Τα γάντια βρέθηκαν μέσα σε μία εγκαταλελειμμένη αποθήκη μέσα σε ένα κτήμα. Η μητέρα του Μπάμπη κλήθηκε εκ νέου σήμερα το μεσημέρι από την αστυνομία για να καταθέσει ξανά.

«Η μητέρα βρήκε τα γάντια σε μία αποθηκούλα που ήταν περιφραγμένη με συρματόπλεγμα, αλλά το συρματόπλεγμα ήταν πεσμένο. Αμέσως καλέστηκε εδώ η ασφάλεια για να έρθουν να τα πάρουν».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button