Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Με λαμπρότητα η Δοξολογία για το Νέο Έτος στον Μητροπολιτικό Ναό Θήβας

Την Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024 διετελέσθη η καθιερωμένη επίσημη Δοξολογία για το Νέο Έτος 2024 στον Μητροπολιτικό Ναό Θήβας (Κοίμηση της Θεοτόκου) χοροστατούντος του Μητροπολίτου Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ.κ. Γεώργιο.

Στην Δοξολογία παρέστησαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, ο Βουλευτής Λευτέρης Κτιστάκης,  οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Κοβάνης, Γιώργος Παπασπύρου, Βαγγέλης Ανδριανός, Αποστόλης Δαγδελένης, Παναγιώτης Νίκας, όπως επίσης οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λουκία Θεοδώρου, Γιώργος Ντασιώτης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Βενιζέλος, Παναγιώτης Χασάπης, Λευτέρης Κρεμμύδας, αλλά και Χρήστος Χρήστου εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης.

Το παρόν έδωσαν επίσης ο εκπρόσωπος της Πτέρυγας Μάχης 114, Αντισμήναρχος Θωμάς Μάδης και ο Συνταγματάρχης του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας, Τρομπούκης Σωτήριος.

Στη συνέχεια τελέστηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως στην Αίθουσα Τελετών του Μητροπολιτικού Γραφείου Θηβών όπου η Χορωδία έψαλλε δοξαστικούς ύμνους και τραγούδησε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης έδωσε σε όλους τις εγκάρδιες πατρικές του ευχές για ένα έτος γεμάτο υγεία, αγάπη και αδελφοσύνη.

The post Με λαμπρότητα η Δοξολογία για το Νέο Έτος στον Μητροπολιτικό Ναό Θήβας appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button