ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μυστήριο με την έντονη μυρωδιά στην περιοχή της Αλικαρνασσού – Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι με την αποπνικτική ατμόσφαιρα (vid)

Ζητούν απαντήσεις οι πολίτες που δεν τολμούν να ανοίξουν τα παράθυρά τους

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασσού, λόγω έντονης δυσοσμίας που οφείλεται στη μεταφορά φορτίων πυρινόξυλου σε καράβι που έχει δέσει στο παράκτιο μέτωπο.

Πολίτες περιγράφουν στον φακό της ΚΡΗΤΗ TV τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν, καθώς λόγω της αφόρητης μυρωδιάς δεν τολμούν να ανοίξουν τα παράθυρά τους. Την ίδια στιγμή, το Λιμεναρχείο ξεκαθαρίζει ότι η διαδικασία που λαμβάνει χώρα στο παραλιακό μέτωπο είναι καθ’ όλα νόμιμη.

Αναλυτικότερα, η έντονη δυσοσμία που  ταλαιπωρεί τους κατοίκους της Νέας Αλικαρνασσού τις τελευταίες ημέρες δημιουργεί αποπνικτικές συνθήκες. Όπως καταγγέλλουν, η άσχημη μυρωδιά οφείλεται στη μεταφορά φορτίων πυρινόξυλου σε καράβι που έχει δέσει στο παράκτιο μέτωπο. 

Με τις θερμοκρασίες να κινούνται σταθερά σε υψηλά επίπεδα, μερίδα κατοίκων περιγράφουν μια κατάσταση εξαιρετικά δύσκολη, αφού εδώ μέρες δεν τολμούν να ανοίξουν τα παράθυρά τους.

Από την πλευρά του το Λιμεναρχείο που έχει δεχτεί οχλήσεις από δημότες της Νέας Αλικαρνασσού ξεκαθαρίζει ότι η διαδικασία που λαμβάνει χώρα στο παραλιακό μέτωπο της Αλικαρνασσού είναι καθ’ όλα νόμιμη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button