Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Ένα νερό από τα Άγραφα με 121 βραβεία, στο ποτήρι μας!

Σε ένα κόσμο όπου η υγεία και η ευεξία είναι έννοιες που διαμορφώνουν εκ νέου τον τρόπο που σκεφτόμασταν και ζούσαμε μέχρι σήμερα, η επιλογή του νερού που πίνουμε γίνεται πιο σημαντική από ποτέ.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ αναβλύζει στην πηγή Γκούρα σε υψόμετρο 1.100 μέτρων σε προστατευμένη περιοχή της οροσειράς των Αγράφων.

Η προστατευμένη θέση της πηγής, μακριά από βιομηχανική δραστηριότητα και ρύπανση, αλλά και η μικρή απόσταση που το νερό πρέπει να διανύσει μέχρι να εμφιαλωθεί, εξασφαλίζουν πως το νερό ΘΕΟΝΗ εμφιαλώνεται και φτάνει στο ποτήρι σας, τόσο αγνό όσο και στην πηγή του.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ έχει λάβει από το 2014 συνολικά 121 βραβεία και διεθνείς διακρίσεις για την ποιότητα, τη γεύση, την καινοτομία, τη συσκευασία και τις πρακτικές βιωσιμότητας που χρησιμοποιούνται για την εμφιάλωση του. Μεταξύ άλλων, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ έχει λάβει 25 Βραβεία από τον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης ITI (International Taste Institute), έχει τιμηθεί με 18 Χρυσά Βραβεία και 2 International High Quality από MONDE SELECTION και άλλες συνεχείς διακρίσεις από Taste & Design Awards, Japan Aqua awards, AVPA & DLG.

Με δύο ακόμα σημαντικές διακρίσεις ξεκίνησε και το 2024 για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ που ξεχώρισε ανάμεσα σε παγκοσμίου φήμης προϊόντα για την άριστη ποιότητα και γεύση του στον παγκόσμιο διαγωνισμό Berkeley Springs Awards, τη δημοφιλέστερη και μακροβιότερη διοργάνωση γευσιγνωσίας νερού στον κόσμο. Το νερό, το πιο θεμελιώδες στοιχείο της ζωής, δεν έχει μόνο τη δύναμη να τη συντηρεί αλλά και να τη βελτιώνει μέσα από μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, με αντίκτυπο στη σωματική μας ευεξία αλλά και με ξεχωριστή γεύση που το κάνει πραγματικά απολαυστικό.

Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να μάθουμε πώς να επιλέγουμε το καλύτερο, αναγνωρίζοντας τα ποιοτικά κριτήρια και ξεχωρίζοντας αυτό που αποδεδειγμένα τα προσφέρει, από τη φήμη και τη φύση του. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ φιλτράρεται φυσικά από υπόγεια πετρώματα. Ετσι φτάνει στην επιφάνεια, αγνό, καθαρό και κρυστάλλινο και με ένα συνδυασμό μεταλλικών στοιχείων τόσο μοναδικό όσο η φύση της οροσειράς των Αγράφων.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ έχει τέτοιες τιμές συγκεντρώσεων σε Ασβέστιο, Μαγνήσιο,  Νάτριο, που του αποδίδουν μια ήπια προς ουδέτερη γεύση, αναφορικά με την αντίληψη της αλμυρότητας και γλυκύτητας, και ένα γευστικό προφίλ που εδώ και 10 χρόνια το κάνει να ξεχωρίζει σε διεθνείς διαγωνισμούς γευσιγνωσίας που συμμετέχει. Οι διακρίσεις που έχει λάβει μέχρι σήμερα το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ αποτελούν τη σταθερή απόδειξη της δέσμευσης του να προσφέρει το νερό που μας αξίζει. Το πιο βραβευμένο Ελληνικό νερό στον κόσμο και ένα από τα πιο βραβευμένα Παγκοσμίως.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button