ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Στον ΟΦΗ το κρητικό ντέρμπι με Αναγέννηση, νίκησε με 77-62 στο ΒΑΚ

Σε ένα παιχνίδι που πήγαινε πόντο-πόντο μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου, ο ΟΦΗ βρήκε ρυθμό και πάτησε γκάζι, φτάνοντας σε μια μεγάλη νίκη επί της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου με 77-62 για το κρητικό ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της National League 1

Η ομάδα του Αρκαλοχωρίου ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο πρώτο μέρος, ωστόσο παρουσιάστηκε νευρική στην επανάληψη, με αποτέλεσμα να υστερεί στην ευστοχία και να δίνει στον ΟΦΗ την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά και εν τέλει να φτάνει σε μια μεγάλη νίκη. 

Στην τέταρτη περίοδο υπήρξε ιδιαίτερη ένταση από πλευράς «πρασίνων», οι οποίοι είχαν παράπονα από τη διαιτησία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί ο προπονητής Μύρων Παπαδάκης και ο άμεσος συνεργάτης του, Ανδρέας Μαραγκάκης, με το Μανόλη Δραγάζη να αναλαμβάνει χρέη head coach στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. 

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό, κορυφαίος για τον ΟΦΗ ο Άλκης Παππάς, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους, με το Νίκο Μποχωρίδη να ακολουθεί με 16 πόντους και 3 εύστοχα τρίποντα. Από πλευράς φιλοξενούμενων, ξεχώρισε ο πρώτος σκόρερ της Αναγέννησης στη σεζόν, Δημήτρης Κουρέπης που σκόραρε 20 πόντους, ενώ από κοντά οι Ντούσαν Βίτσεντιτς και Κρίστοφερ Ραζής με 11 πόντους έκαστος. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δυναμικό παρών έδωσε ο φίλαθλος κόσμος του νομού, με φιλάθλους εκατέρωθεν να γεμίζουν τις κερκίδες του ΒΑΚ και να δίνουν χαρακτήρα «γιορτής» στην αναμέτρηση. 

Επόμενο παιχνίδι για τους «ασπρόμαυρους» θα είναι η αναμέτρηση με τον ιδιαίτερα ποιοτικό Πρωτέας Βούλας στην ομώνυμη πόλη το Σάββατο στις 5 μμ, ενώ την ίδια ώρα η Αναγέννηση θα φιλοξενήσει την ΦΕΑ στα «Δύο Αοράκια» ενόψει της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής για τον πρώτο γύρο αλλά και γενικότερα για το 2023.

Δεκάλεπτα: 24-14, 38-36, 60-50, 77-62

 

ΟΦΗ (Βασίλης Ράλλης): Παππάς 19, Μποχωρίδης 16 (3), Σταμπουλής 10 (2), Πιλκούδης 10, Τσερκιτσόγλου 10 (2), Κασπίρης 3 (1), Λιανός 4, Πρωτογεράκης 5, Φρογάκης, Καψάλης, Αντιφυλιώτης.

ΑΣΑ Αναγέννηση (Μύρων Παπαδάκης): Μαραγκάκης 2, Βερτούδος 3, Μητρόπαπας 7, Ραζής 11 (1), Κουρέπης 20, Βίσεντιτς 11 (1), Σπυριδάκης 3 (1), Οικονομόπουλος 5, Κυριαζής, Κουκιαδάκης, Λαμπράκης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button