Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών το μήνυμα της ημερίδας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ”Γέφυρα Ζωής” – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Ανοιχτή ημερίδα με θέματα την Αιμοδοσία, Δωρεά Μυελού οστών, Βλαστοκυττάρων (ΟΠΑ), Ιστών & οργάνων σώματος πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, στο Αμφιθέατρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών ‘Γέφυρα Ζωής’, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, στις 16 Σεπτεμβρίου.

Στόχος και σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση γύρω από τα παραπάνω θέματα, αλλά και η ευαισθητοποίηση του κόσμου να γίνει δότης χαρίζοντας ζωή.

Ομιλητές της ημερίδας ήταν η Αιματολόγος Βάσω Γκάσταρη, ο Αιματολόγος Επιμελητής Α’ Αιματολογική Κλινική Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών Δημόσια Τράπεζα Βλαστοκυττάρων ΓΝΘ ‘Γεώργιος Παπανικολάου’ Νίκος Σπυρίδης, η Εκπρόσωπος του ΚΕΔΜΟΠ -Υπεύθυνη Προσέλκυσης Δοτών Μαρία Κώστογλου, Νοσηλεύτρια MsC Γ.Ν. Κοζάνης – Υπεύθυνη για το γραφείο διασύνδεσης με τον Ε.Ο.Μ.  Παναγιώτα Μπαλτά  και ο Επίτιμος Πρόεδρος ΣΕΑ Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών Λευτέρης Πολυκρέτης.

Την ημερίδα συντόνισε η Δημοσιογράφος Θένια Βασιλειάδου.

Συνδιοργανωτές ήταν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, ενώ η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης.

 

 

 

 

 

 


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button