ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ευχές και Δώρα στους τραυματίες Αστυνομικούς των Μαλάδων

Ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης προς τους Αστυνομικούς που με κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, προσέφεραν τόσο στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. όσο και στην τοπική κοινωνία

Για άλλη μια χρονιά το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, σαν ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης προς συναδέλφους τους, που με ηρωικές πράξεις και με κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, προσέφεραν τόσο στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. όσο και στην τοπική κοινωνία, αποφάσισε ομόφωνα να βρεθεί κοντά τους, δείχνοντας τους ότι ποτέ δε θα ξεχάσουν την αυταπάρνηση, το ζήλο και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν.

Το Σάββατο 30-12-2023, λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους, στα γραφεία της Ένωσης, ο πρόεδρος Νικόλαος ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ και ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιος ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, τους υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση και τους πρόσφεραν παραδοσιακά γλυκά και άλλα είδη για το γιορτινό τραπέζι. Στο Γιάννη, το Γιώργο και το Θοδωρή, τρείς εξαίρετους Αστυνομικούς – ΗΡΩΕΣ , οι οποίοι στις 22 Ιουνίου 2008 στης Μαλάδες Ηρακλείου, ενεπλάκησαν σε ένοπλη ενέδρα καλλιεργητών χασισοφυτείας, που είχε ως αποτέλεσμα τους βαρύτατους τραυματισμούς τους.

‘’Μια αποφράδα ημέρα για την τοπική ΕΛ.ΑΣ. που δε θα ξεχάσουμε ποτέ, πόσο μάλλον οι ίδιοι αφού για αρκετές ημέρες η ζωή τους κρέμονταν από μία κλωστή’’ τονίζει η Ένωση.

‘’Ευτυχώς για όλους μας με τη βοήθεια του Θεανθρώπου και με την τεράστια ψυχική τους δύναμη τα κατάφεραν και βρέθηκαν πίσω στις οικογένειες τους και στα αγαπημένα τους πρόσωπα, σε αντίθεση με τους τρείς τελευταίους συναδέλφους μας που χάθηκαν στο βωμό του καθήκοντος τον μαύρο Δεκέμβριο που διανύουμε.

Από τα στόματα των παραπάνω συναδέλφων μας ξεχείλισε για μια ακόμα φορά η οργή και η αγανάκτηση για τη μη αναγνώριση από την Πολιτεία του επαγγέλματος μας ως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και η προτροπή τους να παλεύουμε καθημερινά για αυτό το σκοπό, πράγμα που για μας αποτελεί δέσμευση, πόσο μάλλον όταν το φωνάζουν άνθρωποι που βρέθηκαν αγκαλιά με το θάνατο και κατάφεραν να ξεφύγουν από αυτόν. Ας ελπίσουμε η φωνή μας και αυτών των ανθρώπων – ηρώων να ακουστεί εκεί που πρέπει.

Γιάννη, Γιώργο και Θοδωρή σας ευχόμαστε ολόψυχα να είστε γεροί εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα κι εμείς δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε πάντα με τιμή και υπερηφάνεια για όσα μας προσφέρατε’’.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων N. Ηρακλείου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button