Διεθνής επικαιρότητα

VERGOS Auctions: Φθινοπωρινή δημοπρασία με έργα τέχνης σε προσιτές τιμές

Με τη Φθινοπωρινή δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 μμ σηματοδοτείται δυναμικά η έναρξη της νέας σεζόν για τη VERGOS Auctions. Μία ακόμη δημοπρασία έρχεται να προστεθεί στην ήδη επιτυχημένη κατηγορία εποχιακών διαδικτυακών δημοπρασιών, που χαρακτηρίζονται για τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές εκτίμησης των έργων που δημοπρατούνται.

Με τιμές εκκίνησης από 200€, ο οίκος προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα απόκτησης επιλεγμένων έργων τέχνης. Πίνακες ζωγραφικής, υδατογραφίες, προσχέδια σκηνικών και κοστουμιών θεατρικών παραστάσεων, σκίτσα, γλυπτά και διακοσμητικά αντικείμενα φέρουν τις υπογραφές καταξιωμένων δημιουργών όπως: Α. Φασιανός, Α. Ακριθάκης, Β. Σπεράντζας, Γ. Σκλάβος, Γ. Κόττης, Γ. Ζογγολόπουλος, Δ. Μυταράς, Δ. Διαμαντόπουλος, Εδ. Σακαγιάν. Θ. Τσίγκος, Κ. Κατζουράκης, Τ. Μαντζαβίνος, Μ. Χάρος, Μ. Πωπ, Takis, Τζ. Χριστοφόρου, Pavlos όπως και Γ. Τσαρούχης, Ν. Χατζηκυριάκος Γκίκας και Φ. Κόντογλου, μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέτσης, Ενθύμιο Μάνης

Δ. Μυταράς

Αλέκος Φασιανός, Καλή ψαριά Vergos auctions

Στις 144 δημιουργίες που περιλαμβάνονται στη δημοπρασία, οι γυναικείες φιγούρες έχουν την τιμητική τους. Παράλληλα, τοπία εμπνευσμένα από την φύση, την ελληνική εξοχή και τη θάλασσα, στιγμιότυπα της σύγχρονης ζωής, θέματα από την ελληνική λαογραφική και θρησκευτική παράδοση καθώς και ξεχωριστές προσωπογραφίες έρχονται να εμπλουτίσουν τις θεματικές.

Β. Σπεράντζας

Η δημοπρασία θα προβληθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του οίκου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν διαδικτυακά, όπως επίσης μέσω γραπτής ή/και τηλεφωνικής προσφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vergosauctions.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button