ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μέλος της ιταλικής μαφίας 60χρονος που συνελήφθη στην Κέρκυρα: Καταζητείτο εδώ και 11 χρόνια – Τον πρόδωσε η αγάπη του για τη Νάπολι!

Πώς προδόθηκε ο 60χρονος φερόμενος μαφιόζος και τι σχέση έχει η ομάδα της… καρδιάς του

Αστυνομία και καραμπινιέρι συνεργάστηκαν ώστε να συλλάβουν έναν 60χρονο στην Κέρκυρα που φέρεται ως μέλος της Καμόρα της Νάπολης, ο οποίος κατηγορείται στη χώρα του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η είδηση τις τελευταίες ώρες αναπαράγεται από ιταλικά μέσα ενημέρωσης που αναφέρουν ότι ο 60χρονος, τον οποίο καταζητούσαν για 11 χρόνια οι ιταλικές αρχές, προδόθηκε από κάποιους πανηγυρισμούς που έγιναν από Ιταλούς στην Κέρκυρα όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα η Νάπολι.

Σύμφωνα με το napoli.corriere.it, καταγράφηκε το πρόσωπό του σε βίντεο και έτσι τον εντόπισαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (4/8) σε περιοχή της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, 60χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης της Εισαγγελίας της Νάπολη, για εγκληματική οργάνωση και οικονομικά αδικήματα.

Ο εντοπισμός και η σύλληψή του είναι αποτέλεσμα επιχείρησης που συντονίστηκε από τη Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και τη συνδρομή των ιταλικών Αρχών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button