Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

“O Απόλλων σέβεται μόνο όσους τον σέβονται!”




Ανακοίνωση μέσω της οποίας αφήνει αιχμές προς κάποιον που προσπαθεί να “κλέψει” παίκτες του Απόλλωνα όπως λέει, εξέφωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών. Ειδικότερα, αναφέρει τα εξής:

“Ο Απόλλων έχει ισχυρή διοίκηση, ισχυρούς υποστηρικτές και μεγάλη βάση πιστών οπαδών.
Αυτό να το γνωρίζουν καλά εκείνοι που προσπαθούν να φερθούν ύπουλα στο ιστορικό μας σωματείο. Ο κύριος που θέλει να λέγεται προπονητής και προσπαθεί με υπόγειους, ανηθικους τρόπους και δέλεαρ χρηματικές συμφωνίες να “κλέψει” ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, τα δικά μας παιδιά, πρέπει να καταλάβει ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει ο κανόνας του σεβασμού.
Ας γνωρίζει ότι δεν έχουν όλοι “θεό” τους το χρήμα όπως ο ίδιος.
Αν συνεχίσει να λειτουργεί ως άπληστος σε λίγα χρόνια θα τον αποβάλει ο χώρος του ποδοσφαίρου γιατί ουδείς αγαπά την αχαριστία.
Ελπίζουμε να γίναμε σαφείς και να μην χρειαστεί να επανέλθουμε με συγκεκριμένες καταγγελίες για ομάδες και επισκέψεις σε σπίτια παικτών που έχουν ανακοινωθεί επίσημα.
Ο Απόλλων σέβεται μόνο όσους τον σέβονται”.

Απέκτησε το νεαρό Μάστορα
Στο μεταξύ ο σύλλογος, ανακοίνωσε την απόκτηση του Σκεύου Μάστορα.
“Συνεχίζει στα κίτρινα και ο Σκεύος Μάστορας. Ο νεαρός αμυντικός ανανέωσε την συνεργασία του με τον Απόλλωνα και θα είναι στη διάθεση του προπονητή Άρη Μιχαηλίδη από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Σκεύο σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να δουλέψεις σκληρά για την καθιέρωσή σου στην ομάδα”.


Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερη Πένα

apollon logo





Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button