ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πήρε το δίπλωμα UEFA B ο Ηρακλής Ξυδάκης!

Στην ποδοσφαιρική του πορεία ο Ηρακλής Ξυδάκης αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, σκοράροντας ακατάπαυστα στα αντίπαλα δίχτυα όμως πλέον παίζει καλή μπάλα και βάζει γκολ… στους πάγκους!

Ακολουθώντας πλέον καριέρα προπονητή, ο Ξυδάκης αποτελεί ένα από τα νέα και εξελίξιμα πρόσωπα του χώρου ενώ εδώ και λίγες ημέρες είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’. Οι τρεις φάσεις της σχολής πραγματοποιήθηκαν στην Ρόδο, ενώ στην φωτογραφία ο Ηρακλειώτης προπονητής διακρίνεται μαζί με τους συνυποψήφιούς του στην σχολή, Λεονάρντο Παρέιρα (παλαίμαχος ΑΕΚ), Ρένο Δρόσο (σχολή ποδοσφαίρου στην Αθήνα) και τους προπονητές των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Ιωνικός, Γιώργο Μπάλα και Κώστα Μπαζίνα.

Ο Ηρακλής Ξυδάκης ξεκίνησε την προπονητική του πορεία στον Ηρόδοτο, μιας ομάδας που τίμησε και την φανέλα της κατά το παρελθόν. Για τρία χρόνια ήταν προπονητής στις Ακαδημίες Ηροδότου. Φέτος είναι στην ομάδα Youth League του ΟΦΗ, που πραγματοποιεί καλή πορεία και έχει περάσει ως πρώτη από τον όμιλό της στα Play Off της διοργάνωσης. Μάλιστα η ομάδα που προπονεί ο Ηρακλής Ξυδάκης έχει μικρό ηλικιακό μέσο όρο με πολλούς παίκτες να είναι γεννηθέντες το 2009.

xidakis3

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button