ΉπειροςΤοπικές Είδησης

Φαίη Μπακογιώργου: Την εξέδιδε η μάνα της για να μένει έγκυος και να παίρνει τα επιδόματα – Μαρτυρία για την 23χρονη

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τον εφιάλτη που ζούσε η 23χρονη Φαίη στα χέρια της μητέρας της και της σπιτονοικοκυράς της προτού βρεθεί νεκρή τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη.

Μετά από αγώνα που έδωσε ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας προκειμένου να φτάσει στα ίχνη των δραστών της δολοφονίας της κόρης του κατάφερε να εντοπίσει μάρτυρες οι οποίοι του περιέγραψαν τα βασανιστήρια που πέρασε η Φαίη από τις δύο γυναίκες και την αδελφή της.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Χάρης Βεραμόν, μαζί με τον Νίκο Μπακογιώργο συνέλεξελαν μαρτυρίες προσώπων από το φιλικό περιβάλλον της Φαίης που επιβεβαιώνουν την «κόλαση» που έζησε πριν από το θάνατο.

Μια από αυτές τις μαρτυρίες φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr αποκαλύπτοντας τον εφιάλτη που έζησε η 23χρονη στο διαμέρισμα της οδού Δροσοπούλου. Η κοπέλα που καταθέτει τη μαρτυρία ήταν φίλη της Φαίης από το 2018 και τη φιλοξενούσε στο διαμέρισμά της κάθε φορά που η μητέρα της 23χρονης την ξυλοκοπούσε και την έδιωχνε από το σπίτι.

«Την Φαίη τη γνώρισα στις 19 Σεπτεμβρίου του 2018 από μια κοινή παρέα. Τότε, έμενε με τη μάνα της, την Μαρία, και την αδελφή της, την Κατερίνα. Όταν τη γνώρισα είχε δύο παιδιά τα οποία μου είχε πει ότι είχε κάνει με έναν Πακιστανό. Αυτόν δεν τον είδα ποτέ γιατί η Φαίη μου έλεγε πως είχε επιστρέψει στην πατρίδα του. Είχα πάει στο σπίτι της, στο Γαλάτσι, που έμενε και η μάνα της εκεί. Η μάνα της την χτύπησε μπροστά μου γιατί δεν της είχε πάει χρήματα. Η μητέρα της την έδιωχνε πολλές φορές από το σπίτι και ερχόταν στο δικό μου σπίτι για να κοιμηθεί» λέει αρχικά η κοπέλα.

«Τελευταία φορά την είδα το 2020. Από τότε μιλάγαμε στο τηλέφωνο και μια φορά μου είχε πει ότι είναι στο νοσοκομείο γιατί έπεσε και χτύπησε. Μετά, με είχε πάρει τηλέφωνο και με ρωτούσε αν θέλω να κάνω ένα γάμο με κάποιον Πακιστανό και της έκλεισα το τηλέφωνο», αναφέρει η φίλη της 23χρονης ενώ περιγράφει και τον τρόπο με τον οποίο κακοποιούσαν και εκμεταλλεύονταν την Φαίη η μητέρα της και η αδελφή της.

Όπως αναφέρεται η μητέρα της την έβαζε να εκδίδεται και να μένει έγκυος με σκοπό να εισπράττει τα επιδόματα.

«Για τη μάνα της η Φαίη ήταν καλή μόνο όταν είχε λεφτά. Όταν δεν είχε τη χτυπούσε. Της είχε σβήσει μέχρι και τσιγάρο πάνω της. Μου είχε δείξει το σημάδι. Την είχα ακούσει να λέει στην Φαίη “μωρή π…α να ψοφήσεις” και γελούσαν με την αδελφή της. Για το τρίτο παιδί ξέρω οτι η μάνα της την έβαζε να μένει έγκυος για να παίρνει τα επιδόματα. Η Φαίη ήθελε να φύγει από αυτό το σπίτι γιατί η μάνα της την εξέδιδε. Της έλεγε να πάει με ένα φίλο της για να πάρει χρήματα. Εκτός από τη μάνα, την χτυπούσε και η Κατερίνα, η αδελφή της. Υπήρχε πολύ μίσος και δεν είχα καταλάβει το λόγο. Για τη μητέρα της και την αδελφή της, η Φαίη ήταν το μαύρο πρόβατο», φέρεται να έχει καταθέσει η ίδια.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button