Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Ανανεωμένη η Citroёn στην Κοζάνη – Στην οικογένεια της Maxx Motors Α.Ε.Β.Ε.

Συγκεκριμένα, στην υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα της ΜAXX MOTORS A.E.B.E, στο 2ο χλμ της Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας, οι επισκέπτες και οι πελάτες της εταιρείας έχουν τη δυνατότητα να δουν όλα τα νέα μοντέλα από την γκάμα της Citroёn, καθώς και να πραγματοποιήσουν test drive με το Citroёn της επιλογής τους. Επιπλέον, τόσο οι υφιστάμενοι, όσο και οι νέοι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της Γαλλικής φίρμας, τώρα ξέρουν ότι μπορούν να εμπιστευτούν το service του δικού τους Citroёn στα σωστά χέρια, καθώς το εξουσιοδοτημένο συνεργείο και φανοβαφείο της MAXX MOTORS A.E.B.E διαθέτει τα πιο σύγχρονα εργαλεία αλλά και άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, που εγγυάται πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.

Η νέα εταιρική ταυτότητα της Citroёn, σε συνδυασμό με μια πλούσια ιστορία που μετρά 105 έτη, σηματοδοτεί μια τολμηρή, συναρπαστική και δυναμική νέα εποχή στον χώρο της αυτοκίνησης.

Ειδικά αυτή την περίοδο και μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, η Citroën ταράζει για ακόμα μια φορά τα νερά στην αγορά του αυτοκινήτου, συμμετέχοντας στο περιβάλλον των εκπτώσεων με το πρόγραμμα CITROËN WINTER SALES και προσφέροντας ειδικές εκπτώσεις σε όλα τα μοντέλα της, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να αποκτήσουν τώρα το Citroёn της επιλογής τους!

Η ΜAXX MOTORS A.E.B.E δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες αυτοκίνησης από το 1993, με επιτυχημένα αποτελέσματα, διακρίσεις στις πωλήσεις καθώς και στην ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της, παραμένοντας σταθερά στην κορυφή της προτίμησής τους!

Υπηρετώντας το όραμα μιας σύγχρονης και συνεχώς αναπτυσσόμενης εταιρείας, διατηρεί πιστά τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα με σκοπό τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της.

Με την προσθήκη της Citroёn στο χαρτοφυλάκιό της, η ΜΑΧΧ MOTORS A.E.B.E είναι επίσημος αντιπρόσωπος και επισκευαστής συνολικά 9 μάρκων, προσφέροντας παράλληλα και υπηρεσίες ασφάλισης αυτοκινήτου.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την CITROËN ΜΑΧΧ MOTORS A.E.B.E με μια επίσκεψη,

Δ: 2ο χλμ της Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας, Κοζάνη

Τ: 24610 27327

W: maxxmotors.gr

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button